אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

תקנה בארץ...
KSP בדרך כלל הכי משתלם.
אשתדל להביא דגם ספציפי בהמשך.
מה השימושים שמיועדים למחשב ?
תודה.
השימושים הם הרבה אינטרנט (הרבה כרטיסיות פתוחות במקביל) ובמקביל גם וורד ואקסל וידאו וכדו'.
חשוב לי שיהיה מהיר ולא יהיו בעיות ותקיעות.
מעדיף שיהיו 3 יציאות USB.
אני כמובן מדבר על מחשב נייד.

אכן הכנסתי בעת ההזמנה וכיוון שזה פעם ראשונה שאני מזמינה אני לא מבינה מה רוצים ממני אבל זה באמת מריח לא טוב
1673279645368.png

אם קיבלתי את ההודעה הזו, ההודעה הקודמת נכונה? איך בודקים מה קורה במכס? האם צריך לשלם אגרה נוספת ? למה בעצםצריך לשל אם שילמתי הכל למוכר ובסך הכל מדובר במצלמה יד שניה?
אם יש למישהו ידע אשמח לתשובה מפורטת.
תודה

צפה בקובץ המצורף 1284446
אם קיבלתי את ההודעה הזו, ההודעה הקודמת נכונה? איך בודקים מה קורה במכס? האם צריך לשלם אגרה נוספת ? למה בעצםצריך לשל אם שילמתי הכל למוכר ובסך הכל מדובר במצלמה יד שניה?
תודה
מקפיצה דחוף!!! התיחסו בבקשה!!

תודה
אני קבלתי הודעה שצריך מספר זהות, גם באמזון אמרו שצריך ת.ז.
החזרתי מייל עם המספר וקבלתי תשובה שבסדר
ממש באותו זמן גם בחברת משלוחים אמרו שהם קבלו את הת.ז. אז זה לא נראה לי עוקץ...
ברוך השם המחשב הגיע רגיל ולא נצפה עוקץ

אני קבלתי הודעה שצריך מספר זהות, גם באמזון אמרו שצריך ת.ז.
החזרתי מייל עם המספר וקבלתי תשובה שבסדר
ממש באותו זמן גם בחברת משלוחים אמרו שהם קבלו את הת.ז. אז זה לא נראה לי עוקץ...
ברוך השם המחשב הגיע רגיל ולא נצפה עוקץ
תודה על התגובה , יכולה להחכים אותי בתשובות לשאלות האחרות?
תודה

תודה על התגובה , יכולה להחכים אותי בתשובות לשאלות האחרות?
אני אנסה...
לבדוק מה קורה במכס- זה או דרך אמזון במעקב או דרך החברת משלוחים
אגרה נוספת לא אמורים לשלם, בתשלום באמזון משלמים על הכל

האם ניתן לקבל אחריות על שעוני SWAROVSKI שנקנו באמזון, בחניות בארץ?

ואם אפשר שאלה נוספת,
היכן יש להשיג מפצל עם כבל ארוך שיגיע עד המחשב?
כל המפצלים באמזון ובאלי קצרים מאד

אם יש במחשבכם חיבור type c זה יהיה תואם אך ברוב המחשבים הנייחים אין חיבור זה וגם במחשבים ניידים הוא לא כ"כ מצוי כמדומני

זה תלוי מאיזה שנה המחשב כיום כמעט בכל מחשב חדש שמייצרים יש יציאה כזאת, אנחנו כבר ב2023...

אם יש במחשבכם חיבור type c זה יהיה תואם אך ברוב המחשבים הנייחים אין חיבור זה וגם במחשבים ניידים הוא לא כ"כ מצוי כמדומני

זה תלוי מאיזה שנה המחשב כיום כמעט בכל מחשב חדש שמייצרים יש יציאה כזאת, אנחנו כבר ב2023...

המחשב חדש, יש כניסה לC, אבל הגישה לכל הכניסות מאד רחוקה ומסורבלת, ולכן אני מחפשת מפצל אבל לפי מה שמצאתי לכולם כבל קצר מאד שלא פותר לי את הבעיה.
אולי יש למישהו קישור לכבל מאריך לכבל C או צד אחד כניסה ל C ויציאת USB
תודה רבה

פעם ראשונה שאני רוכז באמאזון

אשמח מאוד לחוו"ד על הקניה הזו
מחיר מאוד זול
השאלה האם זה בטוח חדש וכולל משלוח והכל מכל?

מאוד אשמח לתשובה מהירה
תורה לעונים
אף פעם לא התעסקתי עם אמזון צרפת איך הגעת לשם ?
המכשיר לכאורה חדש וכתוב שזה כולל מיסים אבל לא כולל משלוח המשלוח זה עוד מאה אירו, זה עדיין זול בשבילך ?

קופונים

סילונית לניקוי שיניים נטענת USB ב75% הנחה - תקף עד 10.2
1673595969466.png

נעלי ספורט לנשים ב60% הנחה - תקף עד 17.1

2000_63bfb463af85b.png

אוזניות חוטיות לילדים ב50% הנחה - תקף עד 20.1

1673596024125.png

חליפות ומכנסיים לגברים לפורים ב50% הנחה (יש קופון עמוד של 10% הנחה נוספים) תקף עד 29.1 (שימו לב שרק החליפה הכחולה היא לעניין, כי כל השאר עם דגמים של עצי אשוח)

28 עטים עם דיו בלתי נראה ופנס קסם ב45% הנחה (יש קופון עמוד של 5% הנחה נוספים) תקף עד 14.1

500 מ"ל של בונה מודלים מסיליקון DIY ב50% הנחה - תקף עד 17.1

משחק מגנטים ב50% הנחה - תקף עד 15.1

ארנק לנשים עם חסימת RFID ב70% הנחה - תקף עד 13.1

תיק צד קורדרוי ב50% הנחה - תקף עד 15.1

מנורת LED שולחנית פועלת על USB ב50% הנחה (יש קופון עמוד של 5% הנחה נוספים) תקף עד 18.1

מנעול דלת חשמלי עם קורא טביעות אצבע ב40% הנחה - תקף עד 22.1

רובוט סולארי לבניה ב50% הנחה - תקף עד 18.1

שעון קיר גדול בקוטר של 60 סנטימטר ב60% הנחה (משלוח בתשלום) תקף עד 19.1

משחק מנוף וכלי רכב כבדים לילדים ב50% הנחה - תקף עד 13.1

קפסולות קרטין לטיפול בשיער ב80% הנחה - תקף עד 14.1

שעון לגברים כרונוגרף ב50% הנחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה