אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

כמעט הכי זול שהיה, בקבוק קונטיגו לילדים ב-9$

יוצא בשקלים 67 ש"ח לזוג, ונכלל במשלוח חינם

למה כמעט הכי זול? בגלל שפעם קניתי ב-6$

זוג בקבוקים קונטיגו לילדים

81P0+EkrCKL._AC_SX679_PIbundle-2,TopRight,0,0_SH20_.jpg

81nOOTefA4L._AC_SX679_.jpg

ק.ש

הכוסיות הגיעו, ארוז בקופסא, 5 מארזים של 100 יחידות, כל אחד. שקופות קריסטליות.

יוצא 14 ש"ח ליחידה של 100, בארץ המחיר כ-12 ש"ח ל- 40 יחידות, יוצא זול יותר מחצי מחיר, מומלץ בחום.

המלצה מנסיון 500 כוסיות ח"פ שקופות

מעולה לקידוש או להכנת ג'לי ועוד

המחיר 68 ש"ח בלבד ונכלל במשלוח חינם

500 כוסיות שקופות ליין

71c26SitQAL._AC_SX679_.jpg

616YjKj8E0L._AC_SX679_.jpg

ק.ש

150 סוללות של אמזון בפחות מ-100 ש"ח גודל AAA

נכלל במשלוח חינם

המחיר 96 ש"ח בלבד
יש גם 250 סוללות ב-150 ש"ח. בדף המוצר

150 סוללות של אמזון

81RxND+xpML._AC_SX679_.jpg

16 סוללות נטענות של החברה המצויינת POWEROWL בגודל AA

המחיר לחברי פריים 85 ש"ח בלבד

16 סוללות נטענות מעולות ומומלצות

71oBLHnR3OL._AC_SX679_.jpg

יש גם בגודל AAA

16 יחידות 71 ש"ח ונכלל במשלוח חינם, גם לא לחברי פריים

16 סוללות נטענות AAA

81SbCFYvTUL._AC_SX679_.jpg

ק.ש

נערך לאחרונה ב:
אין איזו בעיה במשלוח סוללות מחו''ל?
לא ידוע לי שיש בעייה.
כן ידוע לי שהזמנתי לפחות 3 פעמים מאמזון, ותמיד הגיע.

חייב לציין שבאמת בחודשים האחרונים הפסיקו לשלוח כמעט את כל המוצרים שיש להם סוללה נטענת, במשלוח חינם. ואני אומר את זה די בוודאות (לא מידיעה, פשוט הרבה מוצרים שנשלחו חינם, הפסיקו להשלח בגלל שיש להם סוללה נטענת)

כפי שנאמר יש איזה בעייה בטיסה, או שצריך אריזה מיוחדת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה