איך אני מזמינה את הסריג הזה עם משלוח חינם?102 ש"ח נכלל במשלוח חינם, הרבה צבעים ומידות. (מחיר משתנה בין לבין)
לכאורה רק אם בתוך ארה"ב זה חינם, תוכלו לשלוח דרך מישהו שיביא לכם בעצמו.איך אני מזמינה את הסריג הזה עם משלוח חינם?
סוודר של נאוטיקה במבצע מעולה
אהה כשרשום משלוח חינם זה אומר לארה''ב?לכאורה רק אם בתוך ארה"ב זה חינם, תוכלו לשלוח דרך מישהו שיביא לכם בעצמו.
לא רואה שכתוב שם משלוח חינם.אהה כשרשום משלוח חינם זה אומר לארה''ב?
לא לישראל?
הצבע השחור עם משלוח חינם בסל מעל 49$איך אני מזמינה את הסריג הזה עם משלוח חינם?
סוודר של נאוטיקה במבצע מעולה
תודההצבע השחור עם משלוח חינם בסל מעל 49$
איך את רואה שזה משלוח חינם לארץ?הצבע השחור עם משלוח חינם בסל מעל 49$
XS זה ממש מדה קטנה, מאמין שמדה S תהיה טובה.אהה אוקיי
תודה
בעלי בדרך כלל לובש XS נראה לך שSMALL יהיה לו טוב?
איך המידות שם?
עם במידות של הארץ אני 41 כמה אני בנעלים העלו?
לדעתי 8עם במידות של הארץ אני 41 כמה אני בנעלים העלו?
תודה מראש

?איך את רואה שזה משלוח חינם לארץ?
כשאני עוברת לדף התשלום זה מחשבן לי את המשלוח?
בשביל שיהיה משלוח חינם צריך שהקנייה תהיה בסכום מעל 49$
זה מעל 49 דולרבשביל שיהיה משלוח חינם צריך שהקנייה תהיה בסכום מעל 49$
כן, יהיה רשום לאחר הוספת כרטיס האשראי שהמשלוח הוא חינםזה מעל 49 דולר
תסתכלי - שמתי 2 סריגים כאלה וכשאני עוברת לדף התשלום זה כן מתחשבן לי המשלוח?
צפה בקובץ המצורף 1859827
צפה בקובץ המצורף 1859828

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים