אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

אוהל משחק לילדים עם אורות

מחיר מקורי 40$
קופון הנחה 10$
נכלל במשלוח חינם

אוהל לילדים

71WRS8+G3IL._AC_SX679_.jpg

ק.ש

קבצים מצורפים

• 1.png
    1.png
    KB 912 · צפיות: 11
נערך לאחרונה ב:
הזמנתי נעליים מאלי וטעיתי בצבע. החבילה הגיעה למקום החלוקה. אני רוצה להחזיר את המוצר. יש אפשרות לא לקחת ולעדכן שאני חזירה או שאני חייבת לקחת ואז להחזיר את החבילה?

הזמנתי נעליים מאלי וטעיתי בצבע. החבילה הגיעה למקום החלוקה. אני רוצה להחזיר את המוצר. יש אפשרות לא לקחת ולעדכן שאני חזירה או שאני חייבת לקחת ואז להחזיר את החבילה?
אתם נמצאים באשכול של אמזון והשאלה שלכם על עליאקספרס, מומלץ לשאול במקום המתאים.
ואם כבר שאלתם אין כזה דבר להחזיר טרום קבלה.

אני מנסה כבר שבוע לבצע קניה מאמזון אבל כשאני מנסה להזין פרטי תשלום זה מסתובב קצת ולא נותן לי אפשרות לשלם.
מישהו נתקל בבעיה דומה?

נערך לאחרונה ב:
פלאפ למשחזת זוית המלצה מנסיון

יש סוגים שונים לליטוש דק וגס

המחיר ל-16 יחידות 23$ והם ממש עמידים ומעולים, ועושים את העבודה.
נכלל במשלוח חינם

פלאפ לליטוש למשחזת זוית (דיסק בשפת העם)

81xeXmSg5AL._SX522_.jpg

710kkMiA2vL._SX522_.jpg

המלצה מנסיון על גרביונים עמידות לתקופה ממושכת

לא נקרעות מהר, ולא מוציאות צ'פים

המחיר המקורי 25$
קופון הנחה 17%
נכלל במשלוח חינם

דוגמאות נוספות בדף המוצר

6 גרביונים מומלצות

81rvBJ5LpVL._AC_SX679_.jpg

ק.ש

אני מנסה כבר שבוע לבצע קניה מאמזון אבל כשאני מנסה להזין פרטי תשלום זה מסתובב קצת ולא נותן לי אפשרות לשלם.
מישהו נתקל בבעיה דומה?
מה הוא כותב לכם?
תעלו צילום מסך.
תבדקו אם פרטי האשראי נכונים, תנסו להזין כ. אשראי אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה