אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

תיק של המותג Michael Kors במשלוח חינם, ובפחות מרף המכס, וגם משלוח חינם

1.png

ק.ש

סט חליפה 7 חלקים בכלום כסף

העלתי לפני כמה ימים, ומעלה שוב, הדיל חזר.

35$ עד הבית לסמן קופון 50% משלוח חינם עד הבית, מגוון צבעים, מגוון מידות.

(הזמני 2 מידות לבן שלי, אחד נמכור למכר, או נחזיר, הילד מסודר לפסח)

סט חליפה קומפלט כולל חולצה וסט שלייקעס ופפיון

81a3urfTrhL._AC_SX679_.jpg

ק.ש

אין מה להשוות את הדירוגים...
אכן !!!
אממה לא הייתי משקיע ביקר, קניתי לפני 4 שנים משאבה בעלי אקספרס, פושטית שעושה את העבודה מצוין.

אני יודע איך זה עובד, פעם פתחתי את זה. זה מנוע פשוט שמסתובב, אין בזה שום טכנולוגיה שכדאי להשקיע במשהו יקר.

עכ"פ תודה

אני יודע איך זה עובד, פעם פתחתי את זה. זה מנוע פשוט שמסתובב, אין בזה שום טכנולוגיה שכדאי להשקיע במשהו יקר.
לא מתייחס ספציפי להשוואת המוצרים הנ"ל, אבל בהחלט יכול להיות הבדל משמעותי בעוצמת הרוח ובמשך זמן הפעולה עד למילוי רצוי.

לא מתייחס ספציפי להשוואת המוצרים הנ"ל, אבל בהחלט יכול להיות הבדל משמעותי בעוצמת הרוח ובמשך זמן הפעולה עד למילוי רצוי.
נכון מאוד
יש גם משאבות עם בוכנה כפולה, למילוי מהיר.
בשביל ניפוח של פעם בחצי שנה, לא הייתי משקיע יותר.

כל אחד ושיקולו

יש באוטו דיפו משאבה בוכנה כפולה 109 ש"ח, בוכנה בודדה 69 ש"ח

8253307_825330720190506155148_enlarge.jpg

8253260_8253260_enlarge.jpg

אם כבר מדברים על משאבות, אתרום את המלצתי על ערכה לתיקון פנצ'רים מנסיון שהזמנתי.

עכשיו במחיר טוב ונכלל במשלוח חינם

16$ בלבד

ערכה לתיקון פנצ'רים

81X-9CD7vnL._AC_SX679_PIbundle-31,TopRight,0,0_SH20_.jpg

71xzZXEDXDL._AC_SX679_.jpg

יש בזה פטנט שמונע מהפתילה להכנס לתוך הצמיג, ממש עושה את העבודה, שכחתי ממזמן איפה יש פנצ'ריה.

זה לא ענין של חסכון בכסף, אלא ענין של חסכון בזמן.

71ZJHpOSpuL._AC_SX679_.jpg

ק.ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה