- הוסף לסימניות
- #5,981
יש אפשרות לקנות את המצלמה הזו ביותר זול?
שלא יעלה לי משלוח או משהו...
https://www.amazon.com/-/he/gp/product/B0CSK5SK8V/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&th=1
יש אפשרות לקנות את המצלמה הזו ביותר זול?
שלא יעלה לי משלוח או משהו...
https://www.amazon.com/-/he/gp/product/B0CSK5SK8V/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&th=1
המשלוח כבר לא חינם יש משהו אחר?לקראת הקיץ דיל על שלישיית קונטיגו
פחות מ-40 ש"ח ליחידה
נכלל במשלוח חינם
שלישיית בקבוקים קונטיגו 700 מ"ל
המלצה מנסיון
![]()
ק.ש
זוג מנירוסטה 34$המשלוח כבר לא חינם יש משהו אחר?
מיד אמזון מחשבים כבר את המס בעת התשלוםמישהו יודע כמה זמן הפסקה צריך בין משלוח למשלוח שכל אחד מהם יהיה פחות מ 75$?
אם אני הזמנתי עכשיו ב74$, מתי אפשר שוב?
המס מתייחס להזמנה, אפשר לבצע כמה הזמנות שרוצים בזה אחר זה. אם כל הזמנה פחות מ-75$ אין מס.מישהו יודע כמה זמן הפסקה צריך בין משלוח למשלוח שכל אחד מהם יהיה פחות מ 75$?
אם אני הזמנתי עכשיו ב74$, מתי אפשר שוב?
זה בוודאות?המס מתייחס להזמנה, אפשר לבצע כמה הזמנות שרוצים בזה אחר זה. אם כל הזמנה פחות מ-75$ אין מס.
דבר נוסף, אפשר לבצע בהזמנה אחת מעל 75$, ולפצל את ההזמנה, ולשלוח כל אחד לכתובת אחרת, אם לכל כתובת המחיר פחות מ-75$ אין מס.
לא צריך דוקא כתובת אחרת אלא מספיק שינוי של שם או מס' בנין לדגמא:
כתובת אחרת רבי עקיבא 5
כתובת נופסת רבי עקיבא 05
וכן בשמות אחד על שם הבעל ואחד על שם האשה, או שינוי בשם אחד משה, ואחד מוישי.
וכו' וכו'
אני מכיר את החוק הזה, שצריך להמתין 3 ימים.זה בוודאות?
גם באליאקספרס?
מנסיון?
תודה רבה כי אנחנו בד"כ מחכים כמה ימים בין הזמנה להזמנה
עריכה:
זה מה שמובא שאתר של "כל זכות"
אני מחפשת מוצצים של MAM במשלוח חינם,
ובקבוקים של קונטיגו במשלוח חינם
פה יש שלישיית קונטיגו במחיר מצויןאני מחפשת מוצצים של MAM במשלוח חינם,
ובקבוקים של קונטיגו במשלוח חינם
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים