אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

אני מחפש אוזניית בלוטוס לשמע ודיבור איכותית ומומלצת מאוד
לא ממליץ לקנות באמזון, אזניות בלוטוס ממליץ באלי אקספרס.
פרסמתי שם המלצות מנסיון, של חברת אנקר, כבר הזמנתי 4 פעמים.
ועוד 2 רמקולים, נסיון של שנים, ברמה של החברות המובילות.
עכשיו יש קופונים שווים שמורידים מחיר.

שולח לך לינק לאשכול הרלוונטי

4 מצופים לבריכה

לא צריך למלא הרבה אויר, ועושה את העבודה יופי מנסיון (לא את זה ספציפי, אלא את הסוג הזה)

מחיר מקורי 23$
קופון הנחה 50%
נכלל במשלוח חינם

4 מצופים לבריכה סוג של מזרון

שאר התמונות לא הולמות וחסומות בנטפרי

71lGKVMYjnL._AC_SX679_.jpg

61AGfw8COhL._AC_SX679_.jpg

ק.ש

אני חדש באלי.. האם בקניה אני יכול להוסיף קופונים מה זה ? אני רוצה עכשיו לבצע קניה מה להוסיף?

שמתי לב שאתם מחפשים מוצצים, טעות שלי, חשבתי בקבוקים.
בבקשה
אלו במשלוח חינם

ק.ש
תודה,
אני אדייק אני מחפשת מוצץ מאם 0-6 בנות או ניטרלי.

האם מישהו הזמין את זה בעבר וקיבל מאמזון צרפת?

אני ניסתי פעמים, לא הגיע, וביטלו לי אחרי 3 חודשים את ההזמנה,
התקשורת מול הצרפתים לא מתקרב לאמזון ארה"ב, אין שירות ואין מקצועיות.
אז מי שבונה על זה, קחו בערבון מוגבל.

שלישיית מלקחיים מומלצים מנסיון

הזמנתי בעבר, מחזיק מעולה, לא מגלה סימני עייפות.

יש פטנט לנעילה, מושכים את הקצה והם ננעלות, פתרון טוב לחסכון במקום.

המחיר 8$ בלבד לאחר סימון קופון הנחה של 3$
נכלל במשלוח חינם

שלישיית מלקחיים בגדלים שונים

71t03gJX+8L._AC_SX679_.jpg

71foPXsDRRL._AC_SY879_.jpg

יש גם שלישייה עם קצה סיליקון, (אנחנו מעדיפים את הנירוסטה, כנראה שזה מתאים לדברים יותר עדינים)

11$ עם קופון הנחה 25% נכלל במשלוח חינם

שלישיית מלקחיים עם קצה סיליקון

71R+bWwL9AL._AC_SX679_.jpg

ק.ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה