אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

מכונת תספורת פשוטה של פיליפס

מחיר 23$ בלבד

נכלל במשלוח חינם

מכונת תספורת של פיליפס

718UCiMxMgL._AC_SL1500_.jpg

ק.ש

אני צריך מוצר השלמה במחיר של 2 דולר כדי לקבל משלוח חינם, מי יכול למצוא?

אני צריך מוצר השלמה במחיר של 2 דולר כדי לקבל משלוח חינם, מי יכול למצוא?
4$
ק.ש

הי, אשמח לעזרה מהמבינים...
אני מנסה לבצע הזמנה באמזון,
1765040093398.png

ואח"כ כשאני רוצה לשלם-קופץ המחיר...
למה?
1765040125745.png

זה סה"כ מוצר אחד, וגם מע"מ לא אמור להיות?

נערך לאחרונה ב:
פתחתי החזרה על מוצר באמזון, ופספסתי את התאריך האחרון לשליחה- עבר ב-30/11
האם יש מה לעשות?
כרגע מופיע על ההזמנה

Return started​

Your refund will be processed when we receive your item.

פתחתי החזרה על מוצר באמזון, ופספסתי את התאריך האחרון לשליחה- עבר ב-30/11
האם יש מה לעשות?
כרגע מופיע על ההזמנה

Return started​

Your refund will be processed when we receive your item.
פונים לשירות לקוחות ומבקשים הארכה, לפעמים זה מצליח.

אני אשמח לקבל קישור מנסיון לדיסק קשיח עם משלוח חינם

ובנוסף איךאני עשה סינון באתר לראות רק מוצרים עם משלוח חינם לישראל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה