אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

איך אפשר לעשות את זה?

איך אפשר לעשות את זה?
בפרטי הזמנה, בצד שמאל יש אפשרות לבטל, יצירת קשר עם המוכר אין לי כעת הזמנה פעילה, אבל זה זכור לי כדבר פשוט, (אם אין כפתור מידי, אפשר דרך השם מוכר שמופיע מתחת לשם המוצר SOLD BY)

מצאתי את זה ב'עזרה':
https://www.amazon.com/gp/help/cust...e=UTF8&nodeId=201889690&qid=1579539138&sr=1-1

אני מידה 38.
הזמנתי מידה 7.5. אני לא יודעת אם הייתי צריכה להזמין 7.5 או 5.5 לפי אמזון...
איך אני יודעת אם המידות באמזון זה לפי US או לפי UK?
מקווה שהובנתי

קבצים מצורפים

• image (16).png
    image (16).png
    KB 293.9 · צפיות: 45
יש למישהו מושג על מוצר שמגדיל את הקליטה של הרדיו (למקום שלא קולטים טוב שיקלטו טוב)?

אני מידה 38.
הזמנתי מידה 7.5. אני לא יודעת אם הייתי צריכה להזמין 7.5 או 5.5 לפי אמזון...
איך אני יודעת אם המידות באמזון זה לפי US או לפי UK?
מקווה שהובנתי
אמזון.COM כעקרון אמור להיות מידות US (אבל זה צריך להיות מפורט בהזמנה).

סיר לחץ מאוד איכותי
עדיף של חברת BRK
יש באמזון דבר כזה?
לא עם טיימרים וכד'

והנה השאלה הראשונה,
מה עושים כשכתוב לי על המוצר משלוח חינם לישראל
אבל בפועל כשאני בא לקנות הוא כותב לי שאין אפשרות לשלוח מוצר זה?

למשל במוצר הזה (במחיר של 42 ש"ח כשבארץ זה מעל 100)
UtlbpkXNflvmHY0jFG3Vjwfs3wtnqFtCjopdKUFzuX2-50Z9BjmmAKVi7jaLx5IlWe5l1hTyyFG9FdOtzfJUL_j4iL4z0EpdEmAR-NUfy6fCtPHOSAUlsExakV9k71AylA=s0-d-e1-ft
הגעתי לכאן רק עכשיו ואין לי פנאי לעבור על כל האשכול.
גם אני ניסיתי להזמין את המוצר הזה ולא הצלחתי מאותה סיבה.
כשלחצתי על מידע נוסף בדף התשלום של המוצר הזה היה כתוב שכנראה הגודל הספציפי של המוצר אינו יכול להשלח לישראל, בלי קשר למחיר.
בקשר לאופציה של 'זמין אצל מוכרים נוספים' לא הבנתי איך עושים את זה- איך מוצאים את המוכרים האלו ואת המחירים שלהם?

אני מחפש לקנות באמזון אוזניות כפתור בלוטוס ללא חוטים שיש לו משלוח לישראל-ללא הצלחה.
מישהו מצא אשמח לקבל קישור ופרטים. תודה

אני מחפש לקנות באמזון אוזניות כפתור בלוטוס ללא חוטים שיש לו משלוח לישראל-ללא הצלחה.
מישהו מצא אשמח לקבל קישור ופרטים. תודה
אני הזמנתי מאלי אקספרס, הגיע אליי ואני ממליצה מאד!!!
upload_2020-1-21_23-41-40.png

אוזניות בלוטוס באליאקספרס

אוזניות בלוטוס בזיפי

השמע חד וברור
נח מאד, קטן וקומפקטי,
קופסת טעינה קטנה,
אפשר להטעין לזמן ארוך יחסית
מוכר אדיב ואמין מאד, עונה לכל השאלות,
כולל כבל למטען,
והעיקר-מחיר זול במיוחד!

תמונות שאני צילמתי:

upload_2020-1-21_23-39-38.png

upload_2020-1-21_23-40-4.png

upload_2020-1-21_23-40-43.png

-שיווקי מניסיון-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה