אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

עכשיו במבצע טוב למעוניינים - לשעות הקרובות:

ועוד:

נערך לאחרונה ב:
טלפון אלחוטי של VTech תואם תקן DECT 6.00 ב12.99$ במקום ב19.95$ (נצרך לקנות בארץ שנאי (טרנספורמטור) שיתאים לזרם החשמל בארץ

81oE7bGr6hL._AC_SL1500_.jpg

טלפון אלחוטי של PANASONIC תומך Bluetooth כולל 2 שלוחות ב59.88$ ! (נצרך לקנות שנאי או ממיר מתח)
מכשיר זה שימושי באופן יוצא מן הכלל, כיוון שאפשר לנהל את כל שיחות הסלולר דרכו, וזה מתאים מאד למי שאין לו בבית קו בזק ומעוניין לדבר עם טלפון ביתי ולהרגיש עם קו נייח.... וגם עם פחות קרינה סלולרית.

ואחד התגובות עליו:

Q: Will this phone connect to a bluetooth headset?
A: I believe so. It connects to 2 cell phones.
(כלומר ניתן לחברו ל2 לפלאפונים בו זמנית)

915M47d2fmL._AC_SL1500_.jpg

נערך לאחרונה ב:
אם את שולחת בחו"ל אז בעיקרון גם שם לפעמים יש מס פנימי אבל זה נראה לי 5$ או כלום ומשלוח אין.
בכל אופן את צריכה מישהו שישלח את זה לארץ וזה עדיף מהמשלוח שלהם כי יש יותר סיכויים שלא יגבו על זה מע"מ ומס אבל עדין המשלוח לא זול.
נ.ב. אם את שולחת את זה למישהו בחו"ל שישלח את זה לארץ כדאי לומר לו שלא יצרף חשבונית ויפתח את האריזה שאז 99% אין מיסים כי מבחינתם זה לא מוצר חדש.

שלום
לכל אלו שמנגנים בקלרינט לידיעתכם!
יש באמזון עלים לקלרינט של וונדורן V12
במחיר הזול ביותר למידה 3 ו3.5 זה 94.5 ש"ח שזה יוצא 9.5 שקל בערך לעלה
בארץ הרבה!!! יותר
בקיצור זה כולל משלוח חינם מעל 49 דולר
שווה ביותר [מידה 2.5 עולה שם 108.5 זה גם זול]
אשמח לתגובות ממי שקנה בפרטי
עלים לקלרינט במחיר הזול ביותר שיש
מי שרוצה שוב פעם הקפצתי

מחכה לעוד מבצע של מוצצי MAM באמזון, היה בפחות מ3 דולר לזוג.
האם יש לי דרך להתעדכן או רק להכנס מידי פעם ולחפש?

כמו"כ- מוצרים יד שניה- אין משלוחים לישראל?

מחכה לעוד מבצע של מוצצי MAM באמזון, היה בפחות מ3 דולר לזוג.
האם יש לי דרך להתעדכן או רק להכנס מידי פעם ולחפש?

כמו"כ- מוצרים יד שניה- אין משלוחים לישראל?
המליצו כאן (נדמה לי שבאשכול הזה) על האתר הזה:
ועל התוסף שלהם:

זה מנוע שחורש כל הזמן על אמזון, ומברר את המחיר העדכני, מה היה ומה עכשיו, ככה אפשר לראות על מחירים ריאליים, או מבצעיים מחופשים...
לחיצה על התוסף בעמוד המוצר באמזון, מראה תמונה של גרף המחירים כפי שדווח ע"י הרובוט של האתר (התמונות הוחרגו וקיבלו פטור גורף מסינון בנטפרי - שאפו!).
ניתן בקלות ליצור מסננים עם התראות למייל על ירידת מחיר לפי אחוזים או מחיר.
מומלץ בחום.

אשמח לעזרת המנוסים
הזמנתי תחפושות מאמזון בסכום של 63.44 דולר ועוד משלוח 23.96 סה"כ 87.4 דולר (305 ש"ח)
קיבלתי היום מכתב מהדואר שאני צריכה לשלם 156 ש"ח מכס
(אולי אם זה היה לפני פורים הייתי נלחצת ומשלמת אבל המכתב הגיע שבועיים אחרי שהוא הודפס)
ואני לא מבינה למה כזה סכום גם אם אני צריכה לשלם מע"מ אין כזה דבר מכס על כזה סכום ומע"מ לא אמור להגיע לחצי מערך הקניה
מה אתם מציעים לעשות? אם אני אשאיר את זה בדואר האם ישלחו חזרה ואמזון תזכה?

אשמח לעזרת המנוסים
הזמנתי תחפושות מאמזון בסכום של 63.44 דולר ועוד משלוח 23.96 סה"כ 87.4 דולר (305 ש"ח)
קיבלתי היום מכתב מהדואר שאני צריכה לשלם 156 ש"ח מכס
(אולי אם זה היה לפני פורים הייתי נלחצת ומשלמת אבל המכתב הגיע שבועיים אחרי שהוא הודפס)
ואני לא מבינה למה כזה סכום גם אם אני צריכה לשלם מע"מ אין כזה דבר מכס על כזה סכום ומע"מ לא אמור להגיע לחצי מערך הקניה
מה אתם מציעים לעשות? אם אני אשאיר את זה בדואר האם ישלחו חזרה ואמזון תזכה?

האם את בטוחה שההזמנה היתה באמזון? מכיוון שתשלום המכס באמזון תמיד מתבצע בקופה ולא אח"כ !

תנסו לשלוח שאלה לשירות לקוחות של אמזון בכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קופונים אמזון​

Save 40% on select KOZYLAND products
Bottle Cutter & Glass Cutter Kit, for Cutting Wine Bottle or Jars to Craft Glasses, (Gloves Not Included
חותך בקבוקי זכוכית (ליצירת כוסות\בתי קיבול יפים מהם

End Date:
Mar 31, 2020 at 11:59 PM PDT

Save 34% on select ARTlii products
Movie Projector- Artlii Energon Home Theater Projector with Dolby HiFi Stereo and Screen Zooming, 250" Outdoor Projector Support Full HD 1080P, LED Projector Compatible W HDMI Chromecast TV Video Game​
מקרן מקצועי עד 250 אינטש כולל רמקול HIFI מובנה, מסך מגע, ויחודיתו שהוא נותן איכות צפיה חדה אף שהחדר אינו חשוך לחלוטין.

End Date:
Mar 20, 2020 at 11:59 PM PDT

Save 75% on select JLI MAY products
Princess Earrings, Cushion Cut Simulated Diamond Earrings, 2019 Classic Size fit in Well Anywhere
עגילים דמוי יהלום אמיתי (המחיר ברוטו הוא 50$ ולכן תקבלו על מוצר זה משלוח חינם על אף שמחירו יהא 12.50$ !!!)

End Date:
Mar 15, 2020 at 11:59 PM PDT

נערך לאחרונה ב:
100% זה אמזון
תודה רבה אני אנסה

כשאני לוחצת על הלינק ששמת זה פותח לי מייל של הדואר
זאת היתה הכוונה שלך?

קישור למשאבת חלב חשמלית של לנסינו? (שמעתי שיש אותה ב200 ש"ח)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה