דברו עם אמזון.אשמח לעזרת המנוסים
הזמנתי תחפושות מאמזון בסכום של 63.44 דולר ועוד משלוח 23.96 סה"כ 87.4 דולר (305 ש"ח)
קיבלתי היום מכתב מהדואר שאני צריכה לשלם 156 ש"ח מכס
(אולי אם זה היה לפני פורים הייתי נלחצת ומשלמת אבל המכתב הגיע שבועיים אחרי שהוא הודפס)
ואני לא מבינה למה כזה סכום גם אם אני צריכה לשלם מע"מ אין כזה דבר מכס על כזה סכום ומע"מ לא אמור להגיע לחצי מערך הקניה
מה אתם מציעים לעשות? אם אני אשאיר את זה בדואר האם ישלחו חזרה ואמזון תזכה?
תודה רבהדברו עם אמזון.
הם אמורים לשלם את זה, או לכהפ"ח החזר, התשלום אליהם הוא כולל ביטוח מכס.
כשאני לוחצת על הלינק ששמת זה פותח לי מייל של הדואר
זאת היתה הכוונה שלך?
קישור למשאבת חלב חשמלית של לנסינו? (שמעתי שיש אותה ב200 ש"ח)
ק"שמשאבת חלב חשמלית של מדלה - אפשר למצוא במחיר טוב?
וואו ממש תודה!
ניסיתי וגם אצלי בשלב האחרון מודיע שאי אפשר לשלוח לישראל.שאלה דחופה...
אני מנסה להזמין שעון מאמזון, מפריטים שכתוב עליהם שיש משלוח לישראל - בתשלום
אבל אחרי התשלום כשאני מאשרת את ההזמנה, הוא כותב לי שאי אפשר לשלוח לכתובת הנ"ל.
ניסיתי בכמה קישורים - ובכולם היה אותו דבר.
מישהו יודע מה הסיבה?
הנה קישור לדוגמא:
Amazon.com: Nine West Women's Bracelet Watch: Watches
Buy Nine West Women's Bracelet Watch and other Clothing, Shoes & Jewelry at Amazon.com. Our wide selection is eligible for free shipping and free returns.www.amazon.com

זה קישור ב59.99$ (וזרם החשמל תואם לארץ) ל"ש
אני קניתי את זה אבל זה עדין לא נשלח ולא גבו ממני כסף מהאשראי ,יכול להיות שהכל תקוע בגלל הקורונה?
הם נתנו לי יעד אז זה בסדר.לא מאמין, אבל בעת הקניה הם נתנו לך תאריך יעד למסירה והם אמורים לעמוד בו.
(אני הזמנתי נעליים לבן שלי ב5.3 וביום חמישי האחרון ב11.3 כבר הם הגיעו אלי, כך שאני לא רואה עיכובים רציניים בגלל גברת קורונה)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים