אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

1597582795412.png

אירוע המכירות הגדול של הקיץ באמזון - מבחר פריטים במבצעים.

קישורנ לפלאפון C2
קניתי ב23$ עכשיו ראיתי רק ב33$ יש זול יותר?

כרית עם פייטים מתחלפים של תמונה אישית.
הזמנתי כזה לראש השנה לסבא וסבתא.
מצאתי מוכר יחסית זול עם דירוג של 5 כוכובים.
עדיין לא הגיע אבל בתמונה זה נראה יפה מאוד
ק"ש
אשמח להסבר איך אפשר לבחור כרית, כל האפשרויות עם ציור, ואיך שולחיםלמוכר תמונה?

קופון למכונת תספורת אולטרה משוכללת בעלת ברירת מהירות 5500-7000 סל"ד (3 ברירות) המשפיעות על אורך השערה (משמעותי בשימוש לסיפור זקן)

נטענת USB בעלת מסך LED בעלת סוללת ליטיום המספיקה ל180 דקות, מוגנת מים וניתנת לשטיפה תחת הברז, ומנוע עם מנגנון מיוחד שמגביר את יעילות סיפור השיערות ב30%

מחיר לפני הנחה 49.99$

בעמוד המוצר יש קופון המקנה 5% והקישור מקנה הנחה נוספת של 50% שרואים אותה בעת התשלום הקופה

(הקופון תקף עד גמר המלאי או עד ה20.8.20)

צפה בקובץ המצורף 708316

צפה בקובץ המצורף 708320

צפה בקובץ המצורף 708322
דמי יבוא 13 דולר? ובמשלוח לישראל מתבטלת ההנחה??

בקישורים הללו יש תיקי קיפלינג גלויים--- באליאקספרס-

שימי לב שהלוגו מטושטש- אבל יגיע לך עם הלוגו של קיפלינג.
קלמרי קיפלינג:
תיקי גב קיפלינג:

דמי יבוא 13 דולר? ובמשלוח לישראל מתבטלת ההנחה??

זה עלות המשלוח לארץ וההנחה לא מתבטלת.

אגב אני הזמנתי מכונה זו והיא כבר הגיעה אלי שלשום והיא נראית ופועלת מצויין, אך אני מציין שעל האריזה עצמה לא מצויין שהיא נגד מים כמו שמוזכר בפרסום (אך המוכר מצהיר בתשובה ללקוחות שהיא מוגנת וניתן להשתמש בה תחת זרם מים)

וכן כדי לפרק את הראש כדי לנקות אותו בנפרד צריך להפעיל לחץ קל, והפלסטיקה נראית חזקה אך צריך קצת מיומנות להחזיר את הראש למקומו כך שנראה לי שפעם הבאה אפרק אותו רק אם באמת צריך לנקותו.

המשלוח באמזון חזר להיות כבר חינם?
ואיך מוצאים דברים מסויימים שם דיי קשה למצוא בשורת החיפוש דברים שהתכוונתי אליהם

יש כ"כ הרבה...

American Friends of Hebron Yeshiva Jerusalem Inc - ישיבת חברון גבעת מרדכי

Yeshivas Chasidei Belz-Belz Institutions in Israel - ישיבת בעלז ירושלים

American Friends of Yeshiva Dmir Inc - ישיבת מיר ירושלים

American Friends of Ponevez Yeshiva in Israel Inc - פונוביז' בני ברק

Batay Avoth of Ponevez Yeshiva Inc

Yeshiva Ohel Simon of Jerusalem

Kamenitzer Yeshiva of Jerusalem Inc

Yeshiva Wolozin Bnei Brak Israel Inc

Yeshiva Beth Abraham of Jerusalem Inc

ועוד מאות גם בארה"ב כמובן.
יש אפשרות לשנות את העמותה לאחר הבחירה?

יש לי שאלה!
יש כאן מישהו שיכול להסביר לי איך יוצרים קישור שיווקי?
כלומר איך הקישור נהיה שיווקי?

יש אפשרות לשנות את העמותה לאחר הבחירה?

בהחלט !

אני אישית בחרתי בעמותה כלשהיא וזמן מה אח"כ ראיתי שמופיעה ברשימה הישיבה שבה אבי למד בארה"ב אז עברתי לשם, ואח"כ גיליתי שישנם גם עמותות בארה"ב ע"ש ישיבות בארץ, אך כבר לא שיניתי את הבחירה.

יש לי שאלה!
יש כאן מישהו שיכול להסביר לי איך יוצרים קישור שיווקי?
כלומר איך הקישור נהיה שיווקי?

במענה לשאלתך אפתח את הסוד הקטן שלי לגבי אמזון, ששם רוב האנשים חושבים שלא ניתן לקבל.

אך ניתן וניתן דרך כאן:

(אך הם די קשוחים, ואין לי מושג מדוע את האחד הם מקבלים ואת השני לא)

ולגבי עלי אקספרס כמדומני שנרשמים כאן:

ותמיד מילת המפתח לגבי הקישורים השיווקיים היא AFFILIATE וכל אתר מכירות שמכבד את עצמו יש לו אופציה זו (חוץ מבודדים כמו NEXT)

ואז בעמוד המוצר יש לך בחלק העליון של העמוד אופציה לקבל קישור שיווקי למוצר זה.

בהצלחה !

האם יש גם מספרים נמוכים לתספורת? 2, 2.5?

המספרים שם מציינים את גודל התספורת במילימטר, כלומר שמספר 9 שווה למספר 3 (וא"כ מספר 6 זה כמו מספר 2 ומספר 12 הוא כמו 4)

ומקבלים שם את המספרים 3-6-9-12

((רציתי לבדוק אם צדקתי וכך כתוב במפורש כאן))

Each number means 3 mm or 1/8 inches (= 3,175 mm).

Number 1: 3 mm - 1/8".
Number 2: 6 mm - 2/8" (1/4").
Number 3: 9 mm - 3/8".
Number 4: 12 mm - 4/8" (1/2").
Number 5: 15 mm - 5/8".
Number 6: 18 mm - 6/8" (3/4").
Number 7: 21 mm - 7/8".

במענה לשאלתך אפתח את הסוד הקטן שלי לגבי אמזון, ששם רוב האנשים חושבים שלא ניתן לקבל.
אולי תגלה עוד סוד איך אתה מוצא את כל הקופונים שמוזילים 50-70% אף פעם לא מצאתי דרך להגיע לזה באתר הרגיל
בתודה על מה שהעלית עד עכשיו,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה