אמזון שאלות // תשובות // המלצות // קופונים

אולי תגלה עוד סוד איך אתה מוצא את כל הקופונים שמוזילים 50-70% אף פעם לא מצאתי דרך להגיע לזה באתר הרגיל
בתודה על מה שהעלית עד עכשיו,

בתור מוכר, יש לך מסך עם קופונים שאתה יכול לתת לקונים שלך, ובאם יש לך מחירות טובות שמתי לב שגם מקבלים קופונים יותר שווים.

אני מכנה זאת קופונים, אך הם קוראים לזה PROMO CODES

ללא שם.png

לפעמים יש מוצרים נורא מעניינים כמו הרובוט הנ"ל

אבל המחירים די יקרים, כך שמראש אני מוותר ולא מעלה אותם.

נערך לאחרונה ב:
בתור מוכר, יש לך מסך עם קופונים שאתה יכול לתת לקונים שלך, ובאם יש לך מחירות טובות שמתי לב שגם מקבלים קופונים יותר שווים.

אני מכנה זאת קופונים, אך הם קוראים לזה PROMO CODES

צפה בקובץ המצורף 711599

לפעמים יש מוצרים נורא מעניינים כמו הרובוט הנ"ל

אבל המחירים די יקרים, כך שמראש אני מוותר ולא מעלה אותם.
למי שלא מוכר אין אפשרות להגיע למידע הזה?

בהחלט !

אני אישית בחרתי בעמותה כלשהיא וזמן מה אח"כ ראיתי שמופיעה ברשימה הישיבה שבה אבי למד בארה"ב אז עברתי לשם, ואח"כ גיליתי שישנם גם עמותות בארה"ב ע"ש ישיבות בארץ, אך כבר לא שיניתי את הבחירה.
איך עושים את זה?

בקישורים הללו יש תיקי קיפלינג גלויים--- באליאקספרס-

שימי לב שהלוגו מטושטש- אבל יגיע לך עם הלוגו של קיפלינג.
קלמרי קיפלינג:
תיקי גב קיפלינג:
תוך כמה זמן זה מגיע?

למי שלא מוכר אין אפשרות להגיע למידע הזה?

העמוד הספציפי הוא למוכרים, אך יש עמוד קופונים כללי

ויש את מבצעי היום

ראיתי נעלי ספורט לגבר של סקצ'רס ב-60 דולר כולל משלוח, זה שווה? מה המחיר שלו בארץ?
ומה הטיב לעומת חברות אחרות? היה לי CAT ומהר מאוד הם נפתחות.
אשמח לעזרה!

קופון על מגוון מוצרים חכמים לבית ולרכב באמזון - הקופון מעניק 80% על המחיר המופיע (תקף עד 31.8)

משלוח חינם ! (נשלח מסין)

1598130676133.png

קופון 20% הנחה על מקרן עד 300 אינטש + 30$ בעמוד המוצר

קופון 30% הנחה על מקרן עד 200 אינטש + 20$ בעמוד המוצר
(נראה לי שלאחר כל ההנחות במקרן זה המחיר יורד מתחת ל75$ כך שתשלום המשלוח יהיה באיזור ה20$ ללא מכס)

1598131732952.png

נערך לאחרונה ב:
בהחלט !

אני אישית בחרתי בעמותה כלשהיא וזמן מה אח"כ ראיתי שמופיעה ברשימה הישיבה שבה אבי למד בארה"ב אז עברתי לשם, ואח"כ גיליתי שישנם גם עמותות בארה"ב ע"ש ישיבות בארץ, אך כבר לא שיניתי את הבחירה.
אפשר הסבר איך לשנות את העמותה?
תודה

השבוע יש מבצעים גדולים על אלפי סוגי פריטים באלי אקספרס(שבוע המותגים)
ישנם אפי' במעל % 50 הנחה!!
מי שיש לו מידע על מוצר שווה שנמכר בזול במיוחד במבצע הנ"ל
יוכל להשאיר פה קישור למבצע לטובת כולם
יש לציין "קישור שיווקי" במידה והוא שיווקי

נערך לאחרונה ב:
יש עכשיו 41% על הנגן הזה ק"ש- לא מנסיון.
נראה נגן טוב, לפי מה ש @ריחיים כותבים, יש עברית
אם למישהו יש כזה נגן ויש לו אינפורמציה על זה, אשמח אם ישאיר תגובה, כמו"כ אם זה בהפרש משמעותי מהמחיר בארץ.
קישור לנגן בזיפי https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/-/32932437776/#adf132

כלי מיוחד ומרשים לדבש! לכבוד ראש השנה
מהיום כשמשתמשים בדבש, לא כל הסביבה תהיה דביקי...
הזמנתי מ3 מוכרים
את הראשון הזמנתי ב 15.08.2019 לא נשלח וקיבלתי כבר החזר;)
מהמוכר השני הזמנתי ב 22.08.2019 ובבדיקת מספר המעקב נאמר "נשלח לנקודת המעבר הבאהדונגגוואן, גואנגדונג" נעדכן בל"נ כשיגיע או חלילה לא....:(
מהמוכר השלישי הזמנתי ב 26.08.2019 והגיע היום בבוקר (05.09) תוך 10 ימים!!!
אז כמו שכתבתי הגיע מהר מאוד היום בבוקר כבר היה הודעה בתיבת הדואר שנמצא בסניף הדואר ובצהרים הלכו לקחת את זה, דבש עוד לא ניסינו, אבל ניסינו לשים בזה מים (כמו הבדיקה של @gila zohar שבזכותם ניסיתי והזמנתי שוב ממוכרים אחרים, תודות) ועבד מאוד יפה, לא טיפטף זה אטום לגמרי.
לדעתי זה יכול מאוד להתאים בתור מתנה לרבי בחיידר מורה גננת או מטפלת, בכל מקרה, מקווה שלא תגנבו לנו את ההצגה... :)

קישור לכלי בזיפי,
קישור לכלי באליאקספרס.

***גילוי נאות, קישור שותפים***
HILIFE-Squeeze-Bottle-Honey-Jar-Container-Bee-Drip-Dispenser-Kettle-Storage-Pot-Stand-Holder-Juice-Syrup.jpg

למי שמעוניין, מצו"ב סרטון איך זה עובד: https://www.prog.co.il/attachments/כלי-לדבש-מאלי-mp4.536515/

יש עכשיו 41% על הנגן הזה ק"ש- לא מנסיון.
נראה נגן טוב, לפי מה ש @ריחיים כותבים, יש עברית
אם למישהו יש כזה נגן ויש לו אינפורמציה על זה, אשמח אם ישאיר תגובה, כמו"כ אם זה בהפרש משמעותי מהמחיר בארץ.
קישור לנגן בזיפי https://www.zipy.co.il/p/אליאקספרס/-/32932437776/#adf132

אכן יש לי את הנגן הזה גם מאליאקספרס וגם מישראל הוא נקרא כאן בארץ דגם דיינמיט ועלות שלו נעה בין 120 ל 150 ש"ח
ואני מאד מרוצה ממנו. ((אני מדברת על הדגם עם החור אליפסה למעלה) בנגן מאליאקספרס יש קטע מעט מעצבן שהאותיות בעברית נטויות אבל זה שווה את ההבדל במחיר

אמזון עושה היסטוריה:
׳ידיעות׳: מייסד אמזון ג׳ף בזוס הגיע אתמול לתואר ״הכי עשיר בהיסטוריה״.

על פי אתר ׳פורבס׳ אתמול הונו האישי הגיע לשיא של 200 מיליארד דולר.
הוא האדם הראשון בהיסטוריה שהצליח לצבור סכום עתק כזה.

בחצי שנה האחרונה שזה בתקופה הקשה של הקורונה, הוא צבר 87 מיליארד דולר.
כשכולם הפסידו בקורונה מאות מיליונים השתמשו בכל העולם בשירות שלו.

איך קונים כוננן קשיח חיצוני באמזון?
והאם שווה?

אני רוצה להזמין 3 בקבוקי שתייה עם קש של חברת "קונטיגו"מאמזון. איך עושים את זה? תוך כמה זמן מגיע? מה מחיר המשלוח לישראל?
אף פעם לא הזמנתי מאתר זה...
אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי!

אפשר בבקשה קישור לעגילי פנדורה?
כמה אמו לעלות משלוח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה