כללי שאלתי ובקשתי בנידון: העיטורים הוקטוריים

• הוסף לסימניות
:confused::confused:
איך מתמודדים איתם באילוסטרייטור?
האם יש דרך להעביר אותם לקורל? איך?

• הוסף לסימניות
תפתחי באילוס, תשמרי PDF ותפתחי בקורל (13 והלאה)
אם יש לך עיטור ספציפי אוכל לעזור לך

• הוסף לסימניות
1. תשמרי לאילוס' בגירסה נמוכה יותר (דרך הsave as)
2. תיצאי לeps

• הוסף לסימניות
לא צריך לעשות שום EPS ושום PDF קורל דרו תומך בייבוא קבצי אילוסטרייטר

• הוסף לסימניות
קורל פותח כל קובץ אילוס?
ללא הבדל דת, גזע או גירסה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bla_bla_bl;72822:
קורל פותח כל קובץ אילוס?
ללא הבדל דת, גזע או גירסה?

לי יש אילוס' גירסה 10 ואני מייבא לקורל 11 בלי שום בעיות. מה יהיה עם הגירסאות של CS אני לא יכול לענות כי אין לי CS

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zevUP;72832:
לי יש אילוס' גירסה 10 ואני מייבא לקורל 11 בלי שום בעיות. מה יהיה עם הגירסאות של CS אני לא יכול לענות כי אין לי CS

אז זהו שניראה לי שלא - - -
בכולופן ואם אכפת לך לנסות, אשמח.

מצ"ב קובץ אילוס cs2 - - -

קבצים מצורפים

• ai cs2.rar
    KB 67.2 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה