כללי שאלתי מופנית למורות לגרפיקה

• הוסף לסימניות
כמה מקובל לשלם לבתי דפוס כאשר מביאים תלמידות לצפות בסוגי המכונות, תהליכי ההדפסה וכו'האם משלמים לפי ראש או גלובאלי לפי שעה
כיצד מתנהל הסיור האם התל' רק צופות או שמצמידים מדריך/ה מטעם בית הדפוס כדי לספק נתונים רלוונטיים
אשמח להחכים בנושא
תודה מראש

• הוסף לסימניות
כשאני למדתי, לקחה אותנו מורתנו לסיור מודרך ב"כתר" בירושלים, ככל הידוע לי הם לא גבו כסף, בסה"כ זה סוג של שווק לגרפיקאים שבדרך, שיבואו להדפיס אצלו.

• הוסף לסימניות
הכוונה כנראה לשאול, כמה הבתי דפוס משלמים שיבואו אצלם לראות, להשכנע ולהדפיס בהמשך אצלם?

• הוסף לסימניות
עוד בלי לקרוא מה שונתנו כתב, ידעתי מה אני הולכת לראות.....
רוח הקוטג'?

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי לכתר יש מדריך מיוחד לצורך הזה ועלות ביקור של תלמידות כ-500 ש"ח.
יש בתי דפוס רבים, והשבחות דפוס שאינם גובים כסף כלל, לפעמים יש מדריך מטעמם ולפעמים את אמורה להדריך את התלמידות באופן עצמאי ללא ליווי של מדריך.

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים

אני לא מגיעה מהצד של המורות אלא מצד בית המלאכה
ההבדל ביני לבין בית דפוס הוא משמעותי קהל היעד שלי אינן גרפיקאיות אבל בהחלט יוצא לגרפיקאיות רבות להכין עבודות בשביל הלייזר וכדו'
אי לכך התבקשתי מאחד הסמינרים לערוך סיור למגמת הגרפיקה כשהמורה יודעת שיש לנו הרבה מה להציע ולהחכים את התלמידות, והתבקשתי להכין תוכנית סיור +הצעת מחיר.
ומכיון שזו פעם ראשונה רציתי להחכים בנושא אך בית דפוס היה רק אינדיקציה, לנו אין ענין מיוחד בכך אך אנו מבינים שכדאי שהתלמידות ירחיבו אופקים נוספים מעבר לבית דפוס סטנדרטי,
הדבר גוזל לנו זמן ובהחלט מצדיק מחיר ראוי
ותודה במיוחד לישראלה שנתנה לי כיוון

• הוסף לסימניות
בכתר יש הרבה מה לראות, גם הכנה לדפוס, גם הדפסה, ספרים וחוברות, כריכה.
זה סיור מקיף, נראה לי שלמעלה משעה וחצי.
קול התור ודאי יודעת יותר פרטים.
ביחס למחיר, תבדקי אם גם אצלך זה נותן מגוון רחב של נושאים. כך שיצדיק את המחיר.
כשאני לוקחת תלמידות לסיור, אם הסמינר מסכים לשלם ;), הוא סומך על כך שיהיה לימוד משמעותי ביחס להוצאה.

• הוסף לסימניות
אצלי מדובר במוצרים ממש מתכנון המוצר דרך מספר מכשירים עד לתוצאה הסופית נראה לי שזה הרבה יותר משעה וחצי אם רוצים להכיר את כל הסוגים
ולגבי המחיר-זה השיקול של הסמינר אם הוא רוצה לשלם ,לי ממש לא חסר הבלבול מוח הזה
והמחיר בהחלט צריך להצדיק את הבלגן.
בכל אופן תודה

• הוסף לסימניות
מענין אותי גם לראות ולשמוע הסבר, איפה את נמצאת?
לאחר שתעשי סיור אחד כזה, תעדכני אותי אם זה מתאים לך וכמה את רוצה על זה.

• הוסף לסימניות
OK
אני כרגע עובדת על תכנון הסיור כדי להעביר לפיקוח
מקוה שתוך יומיים החומר יהיה מוכן ואשמח לשלוח לך
דרך אגב אנו כבר מספר שנים עושים מרכז מבקרים לתלמידים בשביל ההנאה(במסגרת קיטנה)והתגובות מההורים מדהימות
אם הסיור יתקיים או לא-זה תלוי בשיקול הסמינר
אנחנו נמצאים בקרית ספר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה