שאלו מה הפתרון, לא מה הגורם...נת"צים.
יש מקומות שהככרות גורמות לפקקים הרבה יותר מרמזורים...שאלו מה הפתרון, לא מה הגורם...
ההצעה שלי: כיכרות במקום רמזורים, ואם ממש יש תקציב - כבישים תת קרקעים (מנהרות) בצמתים המורכבים
כיכרות לא בהכרח עוזר כי הוא גורם לוואקום רכבים. עיין ק"ס בערבי שבתות ומוצאי שבת, ולכן המשטרה חוסמת את הכניסה לכיכר משני כיוונים.שאלו מה הפתרון, לא מה הגורם...
ההצעה שלי: כיכרות במקום רמזורים, ואם ממש יש תקציב - כבישים תת קרקעים (מנהרות) בצמתים המורכבים
האמת הכואבת זה שאין באמת פתרון!!!אילו המושכות בידכם..
ממש ממש לא. כיכרות גורמות הרבה יותר לעומס מרמזורים.ההצעה שלי: כיכרות במקום רמזורים
לא מדוייק.האמת הכואבת זה שאין באמת פתרון!!!
הכמות רכבים שנקנת בשנה אחת זה פשוט מטורף!
קל לומר, ככל הנראה קשה מאוד לביצוע במיוחד בעיר שברוב המקומות פשוט לא אפשרי...רק בהרחבת כבישים לעוד נתיבים יאפשרו הרווחה קצת לפקקים.
כיוון מאוד מעניין, כנראה התקציב שיידרש מאוד גבוה.הפיתרון שלי לזה ולעוד הרבה בעיות שהממשלה תעודד חיי לילה במובן החיובי שיהיה תקציב מיוחד לעידוד חיי לילה כל סופרמרקט קופת חולים וכדו' שפתוחים 24 שעות יזכו למענק מיוחד וזה יגרום לאנשים שפחות תלוים בשעות היום לעשות את מה שיכולים בלילה וזה יחסוך פקקים ועומס
זה לא פתרון, זה הצעת יעול מעולה!! אבל לא פתרון.כיכרות לא בהכרח עוזר כי הוא גורם לוואקום רכבים. עיין ק"ס בערבי שבתות ומוצאי שבת, ולכן המשטרה חוסמת את הכניסה לכיכר משני כיוונים.
הפתרון: רמזורים חכמים ועקביים שיאפשרו נסיעה רצופה של רכבים
מה לעשות שהעובדות לא בדיוק ככה קחו לדוגמא את לונדון שידועה כאחת מהתחב"צ הטובה בעולם ואיכותית ועדיין פקוק כל העיר הרבה שעות ביוםוברגע שהתחב"ץ יהיה אכותי ירדו רכבים מהכביש והאוטובוסים פשוט יטוסו מהר.
רק לדמיין מה היה קורה עם לא היה בלונדון תחבץ טוב ויעיל... העיר הייתה עומדת!מה לעשות שהעובדות לא בדיוק ככה קחו לדוגמא את לונדון שידועה כאחת מהתחב"צ הטובה בעולם ואיכותית ועדיין פקוק כל העיר הרבה שעות ביום
וגם שם פקוק המרכז של המרכז, כך זכור לי בכל אופן.מה לעשות שהעובדות לא בדיוק ככה קחו לדוגמא את לונדון שידועה כאחת מהתחב"צ הטובה בעולם ואיכותית ועדיין פקוק כל העיר הרבה שעות ביום
כמו באנגליהכבר בבין עירוני יש פקקים ברמה של לעמוד
אני לא גר במרכז של המרכז אלא רחוק משם וכל יום יש כמה שיות טובות שעומדים ומחכים רמזור ועוד רמזור כל פעם משתרך לו רכב או שתייםוגם שם פקוק המרכז של המרכז, כך זכור לי בכל אופן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים