שאלת השאלות...

• הוסף לסימניות
עזרה דחופה בתמחור...
מצגת של 9 דקות- פרמייר
דד ליין קצר במיוחד- חמישי עד ראשון
עבודה רבה במיון חומרים
כמה, כמה, כמה?

• הוסף לסימניות
לפי שעה לפי שעה לפי שעה לפי:)
ואצלינו כשמלחיצים אותנו מעלים את השכר לשעה בחמישים אחוז!

• הוסף לסימניות
תזרקי לי בבקשה אופציה של מחיר.
ממש קשה לי לתמחר.
(מפחדת לקחת מידי הרבה, מצד שני הרבה עבודה)

• הוסף לסימניות
אני לוקחת 60 שח לדקת עריכה סגורה, 100 לדחוף....
מיון חומרים בנפרד 120 שח לשעה אם זה דחוף....
עשיתי משו פשוט נורא שבוע שעבר- הביאו לי במוצש ב300 בלילה, ישנתי...
ובבוקר- עד 12 הם היו צריכים את זה.
לקח לי 2.5 שעות-
2* מיון= 240
והעריכה היתה ממש פשוטה- חצי שעה- אבל יצאו 8 דקות...
תחשבני...

הן יצאו למחנה וזה היה דחוף-
ולא רצו מתחילה אלא מישהי שלמדה גם תסריטאות וכו',
אז הן שילמו....

• הוסף לסימניות
חמישי עד ראשון צפוף זה בערך 30 שעות עבודה, במחיר מלא כמובן בלי הנחות.
ולהדגיש ללקוח בצורה שאינה משתמעת לשני פנים, שעבודה בלחץ כזה יש לה מחיר גם בתוצאה, ואל לו לבוא בטענות אם העבודה לא מושלמת.
וכדאי מאוד אצל לקוחות כאלו לקחת מראש לפחות 50 אחוז, ולא לתת בשום פנים ואופן את העבודה הסופית לפני תשלום מלא.
לקוחות שבאים ברגע האחרון, ועם דרישות, יש להם משום מה נטיה לא לשלם בזמן (במקרה הטוב).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה