כללי שאלת יישור טקסט ואותיות מתרחבות (אינדיזיין cs6)

• הוסף לסימניות
אנא מכם חברים, עזרה (לא דחוף):

כאשר אני יוצר טקסט מיושר לשני הצדדים,
אני רוצה שבמקום שבו השורה "מאווררת" מדי (כלומר אין מספיק מילים) האותיות יתרחבו ע"מ לסגור את הפערים.

כאשר אני מפעיל את אופציית הnaksh (בחלונית הparagraph> ואז justification) כל האותיות מתרחבות באופן לא חכם, מה שסתם מרחיב את הטקסט ולא פותר לי את הבעיה.

הכוונה היא להגיע לגוש טקסט הרמוני יותר קצת כמו בטקסטים תורניים.
תודה רבה
ירון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaronimus;1047566:
אנא מכם חברים, עזרה (לא דחוף):

כאשר אני יוצר טקסט מיושר לשני הצדדים,
אני רוצה שבמקום שבו השורה "מאווררת" מדי (כלומר אין מספיק מילים) האותיות יתרחבו ע"מ לסגור את הפערים.

כאשר אני מפעיל את אופציית הnaksh (בחלונית הparagraph> ואז justification) כל האותיות מתרחבות באופן לא חכם, מה שסתם מרחיב את הטקסט ולא פותר לי את הבעיה.

הכוונה היא להגיע לגוש טקסט הרמוני יותר קצת כמו בטקסטים תורניים.
תודה רבה
ירון

כל זה מאד משתנה מפונט לפונט, ותלוי בהגדרות אופן טייפ שלו.
דבר עם רבי אליהו פריד, אתה מכיר את היכולות של הפונטים שלו.
הם הכי מתקדמים בזה.

מ"מ אם זה פונט אחר שלא שלו, אולי כתוב מהו, ושמא יהיה מי שידע.

• הוסף לסימניות
דיברתי איתו והוא הראה לי את האופציה של הnaksh אבל כל האותיות התרחבו באופן לא חכם (השתמשתי בפונט שלו).

• הוסף לסימניות
טוב, הבנתי משהו - בחלונית character לא לסמן את justification alternate
ובחלונית paragraph לוצים מצד ימין למעלה על האופציות, בוחרים justification ושם בוחרים את אופציית הnaksh.
זה נראה טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה