כללי שאלת לוגו כשלט לחנות.

• הוסף לסימניות
נניח ועשיתי ללקוח לוגו. והוא רוצה לעשות שלט חדש לחנות מהלוגו החדש.
אז מה אני אמורה לקבל בתמורה? עוד תשלום בנוסף לעיצוב הלוגו?
כי הלקוח יגיד מה, אני לוקח את הלוגו שעשית ומביא את זה לחברת שלטים.. למה אני צריך לשלם?

מה באמת הדעות בעניין? צריך לשלם? לא צריך? וכו'

מחכה לתגובות.

• הוסף לסימניות
בכל הסכם עם לקוח יש סעיף בו נרשם סוג העיצוב והשימושים בו
עיצוב לפלאייר עיצוב לבאנר

בלוגו אין התניה
את מעצבת לוגו ונותנת אותו בפורמטים המקובלים ללקוח (התמורה בהתאם)
לשימושיו הפרטיים ובכדי שיוכל לעשות עם הלוגו כל דבר שיחפוץ
(שלט, מעטפה, חולצה עט וכו)

• הוסף לסימניות
לא, הוא לא צריך לשלם.
לוגו זה של בעל העסק.

מה, כל פעם שהוא ירצה להוציא מודעה או מסמך עם הלוגו הוא יצטרך לבקש ממך אישור / לשלם לך?

אישית אני נותנת לוגו בקובץ פתוח, בכל פורמט שמבקשים ממני, וזה הדבר היחיד שאני נותנת פתוח.

• הוסף לסימניות
מטה הקסמים של פרוג שכפל לי את ההודעה

• הוסף לסימניות
עזרתם לי מאד, תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה