עזרה שאלת נקסט

• הוסף לסימניות
יש למישהי נסיון עם העיתוי הזה?
אם אזמין עכשיו, יגיע לפסח או שזה לקחת סיכון?
תודה!!

• הוסף לסימניות
סיכון אבל
רב הסיכויים שיגיע

• הוסף לסימניות
רב הסיכויים שכן, הם כותבים 5-9 ימים.

• הוסף לסימניות
שימי לב שמדובר על ימי עסקים.
אין תשעה ימי עסקים מלאים מהיום עד פסח (בהנחה שהיום לא נחשב, וערבי שבת וחגים לא נחשבים).
אבל לנסות תמיד אפשר. מקסימום יגיע לך בחול המועד.

• הוסף לסימניות
חול המועד לא יעזור לי,
כי סגור כאן הדואר בחול המועד.

• הוסף לסימניות
ךארץ זה יגיע, השאלה אם דואר ישראל יועילו בטובם לשנע אץ החבילה אליך.
קרה לי לאחרונה שהחבילה הגיע תוך יומיים למרכז מיון מודיעין ומשם שבוע פלוס

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול שאלה לא קשורה?
במעקב משלוחים במייל שקיבלתי מנקסט על הזמנה שביצעתי, כתוב שהגיע ליחידה לשם מסירתו לנמען עם מס' מדף, האם אני יכולה ללכת עם המס' מדף ולקבל את ההזמנה שלי?

תודה

• הוסף לסימניות
במעקב משלוחים במייל שקיבלתי מנקסט על הזמנה שביצעתי, כתוב שהגיע ליחידה לשם מסירתו לנמען עם מס' מדף, האם אני יכולה ללכת עם המס' מדף ולקבל את ההזמנה שלי?

לא עם המס' מדף אלא עם המספר משלוח

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה קורה אצלנו
הכל תקוע כבר למעלה משבוע וחצי במודיעין
אני אובדת עיצות

• הוסף לסימניות
בדואר ברבי עקיבא בני ברק,
מספיק מספר מדף.

בדרך כלל אני מקבלת הודעה על דבר דואר 3 ימים אחרי שכבר לקחתי...

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי ביום חמישי וכבר ממוצאי שבת שקיבלתי את ההודעה זה עדיין בסטטוס של נשלח מחול...
מקווה שיגיע בקרוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה