קורונה שאלת קונספירציה אולי, אבל מעניין אותי לדעת אם נתקלתם בתופעה.

• הוסף לסימניות
בשבועיים האחרונים, שמעתי על כמה שנבדקו לקורונה.
כולם עם חום, (רובם הגדירו את החום כפעם ראשונה מאז הילדות) חולשה קיצונית, חלק עם שיעול, חלק כאבי בטן, חלק היו במגע עם חולה מאומת. (אפילו בן זוג) אבל רובם קיבלו תשובה שלילית.
פעם שמעתי על מקרה כזה, אחד ל--- אבל פתאום אני כל הזמן שומעת.
מעניין אותי לדעת מה היקף התופעה.

• הוסף לסימניות
כולם עם חום, (רובם הגדירו את החום כפעם ראשונה מאז הילדות) חולשה קיצונית, חלק עם שיעול, חלק כאבי בטן, חלק היו במגע עם חולה מאומת. (אפילו בן זוג) אבל רובם קיבלו תשובה שלילית.
שמעתי על כמה.
ונבדקו יותר מפעם אחת.
כולל מישהו [בן משפחה] שקיבל 2 שליליות למרות כל התסמינים,
ואחרי חודשים יצא מלא נוגדנים בסרולוגי.

לא חושבת שזה קשור לקונספירציה,
אלא משהו גנטי או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
יש הרבה בודקים שלא לוקחים את הבדיקה כמו שצריך.
ברוב הפעמים זו הבעיה
אין לי מושג איך צריך לעשות את הבדיקה ואם ההבדל משמעותי בתוצאה, אבל אכן יש הבדל ניכר מאד!! בין בודק לבודק (מנסיון של כמה בדיקות)

• הוסף לסימניות
לא חושבת שזה קשור לקונספירציה,
אלא משהו גנטי או משהו כזה.
יש לי מחשבה אולי יש אנשים שזה לא יושב אצלם במערכת הנשימה.
מי שאתם מדברים היו לו תסמינים נשימתיים?
או רק חם וכאבי שרירים?

לבעלי היו כאבי שרירים וכאבי גב הזויים במשך 4 ימים
לאחר שהיה במגע עם חולה מאומת.
היה ברור לנו שהוא עם קורונה כי הכאב היה מפושט ולא במקום מסויים.
הוא יצא שלילי בשתי בדיקות.

• הוסף לסימניות
וואלא, נכון. כולם בכללית.
חוץ משתיים שאני לא יודעת באיזו קופה

• הוסף לסימניות
זה לא יאומן מה שאתם כותבים פה.
עד היום שמעתי שיש חיוביים אפילו שהם שליליים אבל הפוך?
מה זה אומר?
הכל כ"כ לא אמין.

• הוסף לסימניות
אנחנו כל המשפחה עם תסמינים מובהקים ושתי תשובות שליליות (בבדיקה השנייה ביקשנו מהבודק שיכנס עד הסוף שלא יהיה טעויות,עד עכשיו כואב לנו האף..)

• הוסף לסימניות
גם אנחנו ככה. ובכללית

• הוסף לסימניות
יש המון בכל הקופות,ואיך נגמור עם זה?
ורק הציבור אשם הא ;)

• הוסף לסימניות
אני יודעת על מישהי ממכבי.
בעלה היה חיובי, וגם לה היו בדיוק אותם תסמינים כמו לו. עשתה 3 בדיקות בזו אחר זו, ויצאה שלילית.
ואגב, מספר שנים אחרי שאיבדה את חוש הריח, חזר לה עכשיו חוש הריח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה