קורונה שאלת קונספירציה אולי, אבל מעניין אותי לדעת אם נתקלתם בתופעה.

• הוסף לסימניות
אולי זה סימן שהשפעת כבר כאן?

אני מכירה מישהו שהרגיש ממש לא טוב חולשה, חם, כאבי שרירים ויצא שלילי פעמיים.
אשתו אפילו שמרה בידוד מרב שהיה ברור לכולם (גם אני הייתי משוכנעת) שיש טעות בבדיקות.
לאחר תקופה הוא החלים ולאחר תקופה קצרה הוא חלה בקורונה (הפעם תסימינים אחרים לחלוטין) מה שהוכיח שלא היתה טעות תבבדיקות במחלתו הראשונה.

• הוסף לסימניות
אנחנו בכללית ונתקלנו בתופעה הפוכה :)
כל מי שהיו לו תסמינים יצא חיובי.
ומי שלא היו לו תסמינים יצא שלילי...

מה שכן, יכול להיות שעד הבדיקה הנגיף התנדף לו...
הבן שלי היה עם תסמינים ויצא חיובי,
אחרי שבוע התאפשר לי לעשות לו שוב בדיקה והוא יצא שלילי,
שזה אומר שלפעמים תוך שבוע הנגיף כבר נעלם

• הוסף לסימניות
ואגב, מספר שנים אחרי שאיבדה את חוש הריח, חזר לה עכשיו חוש הריח...
משום מה, כל הסיפורים האלו, כמו סכרת הריון שנעלמה, ומה שאתם כותבים. זה רק מלחיץ אותי יותר...
זה מראה כמה הקורונה הזאת מתעתעת, ושהיא לא סתם איזה נגיף, היא מסוגלת להבריא חולים....
הכוח העוצמתי שלה מפחיד אותי....!!!

• הוסף לסימניות
משום מה, כל הסיפורים האלו, כמו סכרת הריון שנעלמה, ומה שאתם כותבים. זה רק מלחיץ אותי יותר...
זה מראה כמה הקורונה הזאת מתעתעת, ושהיא לא סתם איזה נגיף, היא מסוגלת להבריא חולים....
הכוח העוצמתי שלה מפחיד אותי....!!!

לגמרי...
כנראה משהו שמיימי...

מחכה כבר לשמוע על זוג שמייחל שנים לילדים, נדבק בקורונה.. ונושע...

• הוסף לסימניות
לגמרי...
כנראה משהו שמיימי...

מחכה כבר לשמוע על זוג שמייחל שנים לילדים, נדבק בקורונה.. ונושע...
יש את זה בעוד מחלות וגם במי שמקבל מכות חזקות בראש, או זרם חשמלי, זה גורם לחישוב מסלול מחדש עמוק במערכת...
וגם רפואה סינית של גואשה, דיקור, כוסות רוח, מוקסה וכדומה, חלק מהריפוי של דברים אלו בנוי על מנגנון זה, לעורר את הגוף לחישוב מחדש.
עיין נזעי חשמל
חשוקי חמד מסכת בבא קמא דף עד עמוד ב
מעשה באשה שעקב מחלה, איבדה את כושר הדיבור, ולקתה בשיתוק. לאחר כמה שנים, כשחצתה את הכביש, פגעה בה מכונית והעיפה אותה למרחק, וניזוקה אך בד בבד התחילה עקב כך לדבר. כנראה שפגיעת המכונית פגעה בראשה, והזיזה נימים דקים במערכת העצבים, ובכך נתרפאה, האם חייב הפוגע לשלם לה, על הנזקים שגרם לה, או שמא כיון שבסך הכל עשה לה טובה גדולה פטור?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יודעת על משפחה שהייתה חיובית, ואחד הילדים שם יצא שלילי בבדיקה, למרות שהיה עם תסמינים מובהקים לקורונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה