כללי שאלת רזולוציה דחופה

• פותח הנושא אא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלחתי חוברת להדפסה בדפוס דיגיטלי שחור לבן.
לאכזבתי, התוצאה היתה עלובה בעיקר כל האפורים יצאו נקודות נקודות.
המדפיס אמר לי שזה בגלל ששלחתי ברזולוציה של 300 DPI.
מעולם לא שלחתי לדפוס ברזולוציה גבוהה יותר.
האם כדאי לשלוח 600 DPI?
זה עשוי לעזור?

אודה לתשובות מבעלי הנסיון.

(אני כמעט לא מדפיסה שחור לבן, אין לי נסיון עם זה כלל)

• הוסף לסימניות
אני מבין שהקובץ עוצב בפ"ש
איך סגרת אותו לדפוס??

• הוסף לסימניות
עוצב באינדיזיין

סגרתי PDF
Press Quality
300 DPI

כמו שאני סוגרת תמיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיks;946912:
הבעיה בדפוס כנראה

ברור לי.
השאלה אם 600 DPI עשוי לשפר במשהו.

• הוסף לסימניות
יתכן שעשה הדפסה זולה מאד בלי לוחות מתכת, זו בד"כ התוצאה העגומה, נקודות נקודות.
תסבירי ללקוח שיחפש כתובת אחרת.

• הוסף לסימניות
הסברתי, וחזרתי והסברתי
אבל הכסף יענה את הכל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אא;946913:
ברור לי.
השאלה אם 600 DPI עשוי לשפר במשהו.

מדפסת רגילה [מקצועית] לא תומכת ביותר מ300, חבל לנסות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה