שאלת תמחור וגם שיתוף

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים על דף A4 בשחור לבן שבו מצוירים כ-12 כרטיסים עם פריטים של א-ב? לדוגמא לא' - אבטיח, אוטובוס וכו' לב' - בית, בלון וכן הלאה. בכמות של 7-8 דפים כאלו. מיודעת לגננת לשימוש אישי ולא להפצה ומכירה בכמויות. תודה!

וסתם כך לשיתוף, מצרפת כמה תמונות מהתקופה האחרונה (חלקם מצולמים על הריצפה/שולחן, לפני שנמסרו ללקוח.)

קבצים מצורפים

• ספר.jpg
    KB 955.3 · צפיות: 15
  • תיבה.jpg
    KB 1,010.6 · צפיות: 16
  • SAM_0222.JPG
    2.7 MB · צפיות: 15
  • SAM_0130.JPG
    2.7 MB · צפיות: 0
  • SAM_0230.JPG
    2.5 MB · צפיות: 20
  • ברוכות הבאות.jpg
    1.1 MB · צפיות: 13
  • SAM_0183.JPG
    2.5 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
כמובן, כל הזכויות שמורות על התמונות

• הוסף לסימניות
בלי להתחיל לתמחר, אין שום קשר בין המחיר לבין כמה כרטיסים נכנסים לך בA4.
קחי לפי כרטיס, או לפי פרויקט
התמונות מתוקות ויפות!

• הוסף לסימניות
ומה סדר גודל של מחיר בערך?

• הוסף לסימניות
ציורים מקסמים!
אם אני לא טועה, זכיתי לראות את יצירותייך המרשימות בגני ילדיי

• הוסף לסימניות
אני בדיוק בדרך להגיב לאיורים המקסימים שלך באשכול שכן, ועל כך שנדמה לי שגם אני ראיתי את ציורים החמודים שלך בגנים במודיעין עילית, תקני אותי אם אני טועה.

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד תשובה? או שכולם עסוקים בהכנות לשבת קודש?

• הוסף לסימניות
קשה מאוד להגיד.
מה רמת הציור? מה רמת ההשקעה שנראה לך שתדרשי לה? האם מדובר בשחור לבן או צבע?
כמה את רוצה לקבל? כמה הלקוחה רוצה לשלם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ronitg;1790456:
קשה מאוד להגיד.
מה רמת הציור? מה רמת ההשקעה שנראה לך שתדרשי לה? האם מדובר בשחור לבן או צבע?
כמה את רוצה לקבל? כמה הלקוחה רוצה לשלם?
לא מדי מושקע, כי זה שחור לבן? אני רוצה לקבל מליון כמובן, אבל הלקוחה טוענת שזה קצת יקר לה...:) אבל ברצינות, זה גן, וברור שהיא לא מתכוונת להשקיע יותר מדי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה ע;1790319:
אני בדיוק בדרך להגיב לאיורים המקסימים שלך באשכול שכן, ועל כך שנדמה לי שגם אני ראיתי את ציורים החמודים שלך בגנים במודיעין עילית, תקני אותי אם אני טועה.[/QUOTE
הגיוני מאוד שכן.
תודה!

• הוסף לסימניות
סליחה שאני שוב שואלת, אבל זה מאוד דחוף לי, בבקשה מי שיכול לתת הערכה לתווך המחירים לסוג העבודה הנ"ל, אודה לו מאוד. אפשר באישי. תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה