שאלת תמחור - רק למי שיש כח וסבלנות...

• פותח הנושא cs
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
ביצעתי ללקוח (יותר נכון, בוס שאני עובדת תחתיו), חוברות ללימוד הניקוד לחופש הגדול. מדובר בחוברות שיש בהן עמודי תרגול בעיקר, ורב העבודה היא עם ציורים להמחשה - לילדים שעוד לא קוראים. עשיתי את כל העבודה בעצמי, הווי אומר משלב התכנון והעריכה הדידקטית, עבור בעריכה, בעיצוב, וכלה בציור.
העבודה תומחרה לפי שעות גרפיקה, ועכשיו בשלבי סיום אני חושבת שטעיתי - הרי אני לא צריכה להפסיד מזה שאני יודעת לצייר, אם לא הייתי יודעת הוא היה צריך לשלם על קניית ציורים. על העלאת השכר לשעה הוא לא מוכן לשמוע.
איך יוצאים מזה?
(הטעות הכי גדולה היא שלא חשבתי על זה מראש...)

• הוסף לסימניות
אני חושב שמה שקבעתם זה מה שיהיה

הרי תכלס לא הפסדת , אבל יכלת להרוויח ,אז לא נורא

ותלמדי לפעם הבאה ..

• הוסף לסימניות
זו אכן טעות מצידך.זה שאת מוכשרת זה לא אומר שלא מגיע תגמול.אני לא מאמינה שאחרי שקבעתם מחיר אפשר להתחרט.כולנו טועים בבית הספר של החיים .לפחות קחי את הרווח היחידי שנשאר לך-שכר לימוד אותו כולנו משלמים.אבל לומדים ממנו המון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה