שאלת תמחור

• הוסף לסימניות
שאלתי אליכן המומחיות ומנוסות, במסגרת עבודתי אני עוסקת בבניין שדייריו מעוניינים לחלק את שטח החצר מתחת לבניין ליחידות לפי מספר שכנים,
מדובר ב8 יחידות בשטח של כ40 מט"ר ליחידה
נתבקשתי לעשות את חלוקת השטח ,לא באופן פרטני עיצוב פנים לדירה אלא חלוקה שווה והוגנת לכל שכן
שאלתי- מהו התתמחור המקובל לעבודה כזו
האם לקחת מחיר גלובלי ואם כן אז כמה
או לפי שעת עבודה,-אני גובה לשעת עבודה 300 שח
אודה לתשובתכן!

• הוסף לסימניות
ככלל- אני לא נוהגת לתמחר עבודות לפי שעות.
קשה לאחוז לאורך כל העבודה את כמות השעות המדוייקת.
הרווח הוא מוגבל (אך מצד שני בטוח יותר)

משתמע מהדברים שהם רוצים תכנית חלוקה בסיסית, כמה כיוונים של חלוקת הדירות, הן החלוקה למס' היחידות והן חלוקה פנימית עקרונית.
את יכולה להתיחס לזה כאל עבודת תכנון, את מחשבת תמיד פר מ"ר?
תחשבי גם כאן כך.
מחשבת גלובלי- תנסי לחשב גם כאן.

מהמחיר הכולל שיוצא לך- היקף העבודה כאן הוא בערך 25-35% מהיקף העבודה כולה (כי מדובר למעשה רק בשלב התכנון הראשוני ללא השלבים הבאים אח"כ) וזה בערך הסכום אותו תקחי, עם נטיה קלה ללמעלה כדי לבטח את עצמך בבלבולי מוח שעלולים לעלות בהתנהלות מול 8 דיירים

• הוסף לסימניות
תודה רותי,
לפי מה שכתבת, אברר האם אני נדרשת לתכנון חלוקת פנים בכל דירה או רק לחלוקת מעטפת הוגנת,זה משנה במחיר, חלוקת מעטפת לא נותנת לי אפשרות לתמחר ב25-35 אחוז אלא פחות,
דירה אחת מתוך ה8 היא של הלקוח שלי ואותה אתכנן לו במחיר המלא,
אברר עוד האם עלי להתנהל מול 8 דיירים או רק מול אחד, גם נתון זה משליך על המחיר הסופי, תודה לך בכל אופן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה