כללי שאפו לדפוס גרפצ'יק >>>

• הוסף לסימניות
תמיד עומדים ביעדים!
תמיד יוצא מושלם ואיכותי!
ותמיד מרוצים!!!!!

• הוסף לסימניות
גרפציק נמצאים בירושלים ברחוב ירמיהו

גרפציק נמצאים בירושלים ברחוב ירמיהו

• הוסף לסימניות
איזה ניק של גרפציק בעצמם?
:) :) :)

• הוסף לסימניות
מישהוא כאן לא יודע איפה גרפציק נמצאים?
הזוי
אני מדפיס שם בעיקר בגלל המחירים
כמובן שאני נהנה על הדרך גם משרות טוב , איכות הדפסה ואיכות גימור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משרדי הפקה;1540021:
מישהוא כאן לא יודע איפה גרפציק נמצאים?
הזוי
אני מדפיס שם בעיקר בגלל המחירים
כמובן שאני נהנה על הדרך גם משרות טוב , איכות הדפסה ואיכות גימור

אולי מי שלא יודע לא מתגורר בירושלים... חשבת על זה?

• הוסף לסימניות
אין אין עליהם
שרות מעל ומעבר גם בזמני לחץ ומחירים מעולים
מרוצה קבועה

• הוסף לסימניות
זה ממש לא ניק של גרפצי'ק
ואת האמת אין לי זמן להכנס לפה.
אבל מכירה את גרפציק מיום הווסדם ואין עליהם בעולם!

• הוסף לסימניות
ההדפסות שם באמת מדהימות, מצטרף להנ"ל.

אבל השירות... אוי... השירות,
אם שלחת להם קובץ עם בעיה קטנטנה בגלישות, תעודכן על זה, הם לא יתנו לך בתור גרפיקאי לוותר על המקצועיות.

מסכים עם כל מילה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת למחמאות - אין על גרפצ'יק מכל הבחינות, יעילות שירות ואיכות, מאירי פנים והמחירים מעולים!!
למרות שעברנו מאזור ירושלים לצפון, ממשיכה להדפיס אצלם ולהפנות לקוחות. ישר כח ותמשיכו כך!

• הוסף לסימניות
אפשר מייל שלהם?
אני צריכה לשלוח משהו עכשיו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1541104:
אפשר מייל שלהם?
אני צריכה לשלוח משהו עכשיו...

בבקשה, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תשלחו להם קישור לאשכול...
בבחינת "אל תמנע טוב מבעליו"....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י frog;1541352:
תשלחו להם קישור לאשכול...
בבחינת "אל תמנע טוב מבעליו"....

עשיתי את זה כבר ביום הראשון של האשכול..:)

• הוסף לסימניות
כל המלחיצים והמכירים טובה באמת מדהימים ואני לא מדברת על אילוצים אלא על צורת עבודה של הרגע האחרון.
מצד גרפצ'יק זה מדהים שהם עומדים ביעדים לחוצים ולא הגיוניים,
אבל אתם - גרפיקאים ומעמדים - תשתדלו מאד מאד לעמוד בזמנים הגיוניים ולא להלחיץ.
אלא אם כן הם ישנים שם בדפוס ונשואים למכונות - גם הם רוצים לחזור הביתה אחרי יום עבודה....

• הוסף לסימניות
למה נראה לך שזה קשור רק לגרפיקאית? אגלה לך שפעמים רבות, מאד, הלקוח הוא הבעיה. כלומר פנה מאד מאוחר וצריך מהרגע להרגע, או מוסד גדול מאד שהצרכים דינמיים וקורים שם ארועים מהיום למחר ועוד ספורי אגדות לרוב...

• הוסף לסימניות
בתור מעצבת בתחילת הדרך רציתי להדגיש את השירות הסבלני - גם לכאלה שעדיין לא מצויים בכל הפרטים הקטנים של התחום. תמיד יהיה מי שמוכן להסביר את הקצוות הלא ברורים למתחילים...
אין על גרפצ'יק. לפעמים הם טיפה יותר יקרים מאחרים, אבל הם שווים את זה בגדול.

• הוסף לסימניות
נכון, אין עליהם.
מצטרף בחום, ולגבי הבאת עבודות בזמן לחוץ, יש אילוצים שאי אפשר לקחת בחשבון, כמו איזה לקוח, נעכס, או לא... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קסם;1541919:
בתור מעצבת בתחילת הדרך רציתי להדגיש את השירות הסבלני - גם לכאלה שעדיין לא מצויים בכל הפרטים הקטנים של התחום. תמיד יהיה מי שמוכן להסביר את הקצוות הלא ברורים למתחילים...
אין על גרפצ'יק. לפעמים הם טיפה יותר יקרים מאחרים, אבל הם שווים את זה בגדול.

נכון. אבל יש הבדל בין טיפה יקרים לכפול 2 במחיר. שלשום קיבלתי מהם הצעת מחיר שאת הסכום שהם נתנו נתתי ללקוח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתנה ששווה;1541987:
נכון. אבל יש הבדל בין טיפה יקרים לכפול 2 במחיר. שלשום קיבלתי מהם הצעת מחיר שאת הסכום שהם נתנו נתתי ללקוח...

מה זה משנה, תכל'ס יש עם מי לשבת, גם פעם כשהדפסי שמשונית, ואמרתי להם שזה יקר לי מידי, שאלו אותי כמה אני משלם במרכז, ונתנו לי מחיר זהה, תלוי מה ההדפסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה