דרוש מידע שאפו לעיריית בני ברק?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני גרה באחד הרחובות הצדדים והמוזנחים של בני ברק (לעניות דעתי רוב האנשים לא מכירים אותו כלל) האיזור כשלעצמו מוזנח וסובל מחוסר טיפוח , הבוקר התעוררתי למשנע רעשים ומה אני מגלה? איש גינון שמוציא עשבים שוטים...
תקשיבו התרגשתי .... לא האמנתי שהעירייה תעשה משהו....
חכו אעדכן אתכם על ההמשך- אם באמת ניקו את הכל...
לא ראיתי ברחוב שלנו זה שנים מנקה רחובות....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בטח רצינית, אם זכרוני אינו מטעה אותי לא נכנס לפה בכלל מנקה רחובות, אני גרה באיזור בערך 8-9 שנים ואני יכולה לספור על כף יד אחת כמה פעמים ראיתי ונראה לי שישארו לי עוד אצבעות....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תבדקי עם העיריה מודעת על קיומו של הרחוב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טוב לא נעים לי לאכזב (גם את עצמי) הוא ניקה שטח קטן והלך.....הכל מסביב מלא לכלוך....
אולי כדאי לך לשנות את הכותרת ;)
אבל ברצינות, למה ככ הרבה שנים לא באים לנקות?
ניסיתם לפנות לעיריה?

• הוסף לסימניות
אני גרה באחד הרחובות הצדדים והמוזנחים של בני ברק (לעניות דעתי רוב האנשים לא מכירים אותו כלל) האיזור כשלעצמו מוזנח וסובל מחוסר טיפוח , הבוקר התעוררתי למשנע רעשים ומה אני מגלה? איש גינון שמוציא עשבים שוטים...
תקשיבו התרגשתי .... לא האמנתי שהעירייה תעשה משהו....
חכו אעדכן אתכם על ההמשך- אם באמת ניקו את הכל...
לא ראיתי ברחוב שלנו זה שנים מנקה רחובות....
אולי יש איזה חבר עירייה שעבר לגור ברחוב שם...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה