שאריות מזון פסחיות

• הוסף לסימניות
מידי שנה בסוף פסח אני משאירה בין הכלים מוצרי מזון שנשארו סגורים לפסח הבא
כדון וקמח תפוחי אדמה שמשתבחים בהיותם ישנים.
אך... מאז הפסח האחרון שעשינו עברו 3 שנים.
קמח תפוחי אדמה תאריך התפוגה שלו אחרי שנתיים.
אך כעת עברה שנה וחצי מאז התאריך תפוגה.
מה אתם יודעים בנושא?
לזרוק? ללהשתמש?
(זו כמות נדיבה)

• הוסף לסימניות
עבר זמנו בטל קורבנו

למה להסתבך?

• הוסף לסימניות
אם הוא אוחסן בתנאים נאותים ואינו מתולע אין סיבה שלא להשתמש.
כמוכן כול לשמש מאד לתפרחת טיטולים ושאר גרויים ושפשפות בעור.

• הוסף לסימניות
כמה עולה קמח תפוחי אדמה חדש?
לא הייתי לוקחת סיכון

• הוסף לסימניות
אני מציע לסגור בכלים ולשמור לעוד שנתיים ואז תוכלו לזרוק את זה במצפון נקי..

• הוסף לסימניות
לא תמיד אדם לא זורק בגלל שהוא מתקמצן אלא במקרה הזה זה בשביל לא לזרוק אוכל!
חו"ד אין לי ואני לא מנוסה בזה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;551523:
לא תמיד אדם לא זורק בגלל שהוא מתקמצן אלא במקרה הזה זה בשביל לא לזרוק אוכל!
חו"ד אין לי ואני לא מנוסה בזה!

נכון לכן הצעתי לשמור לעוד שנתיים ואז אין חשש לזרוק אוכל כי זה כבר לא יהיה בגדר אוכל..

• הוסף לסימניות
אני באמת מציעה להעביר אותו לשימוש בתור טלק. גם לא תזרקו, וגם הוא עובד מצויין, יותר מהטלק המקורי.

• הוסף לסימניות
הרי לך שימוש לזה דני במקום לזרוק!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה