בשרי שאריות מסטייק חזה

• הוסף לסימניות
הכנו אתמול סטיקים מחזה עוף ונשאר לי הרבה
מה אפשר לעשות מהשאריות
חשוב לי להדגיש שבשר יבש לא עובר אצלינו
אני ובעלי מאד רגישים לענין

• הוסף לסימניות
לחתוך לקוביות להקפיץ עם בצל מטוגן ותבלינים,
ולהגיש מעל פירה / אורז

• הוסף לסימניות
תכיני מוקפצים ואת החזות תחתכי לרצועות ותוסיפי בסוף הבישול

• הוסף לסימניות
אפשר גם לקצוץ למלא בבצק עלים כמו בורקס ולהגיש עם רוטב פטריות חם

• הוסף לסימניות
לחתוך לרצועות, לטגן בצל ולהוסיף את החזה לדקות ספורות רק בשביל חימום,
אפשר להוסיף רטבים כמו טריאקי, צ‘ילי וכד‘
לשים מעל סלט חסה יוצא ממש טעים,
אפשר אותו דבר גם לשים מעל פירה תפו”א/ בטטה
עוד אפשרות, לקצוץ דק, למלא טורטיות בבצל, רטבים וכל מה שאוהבים + החזה
לגלגל, לטבול בביצה ופירורי לחם, לטגן כמו אגרול.

• הוסף לסימניות
תקפיאי לארוחת צהרים מתישהו.

• הוסף לסימניות
יש מנה שנקראת באנגלית loaded fries שמתאימה לשאריות של בשר.
לפרק את הבשר, ולחמם עם רוטב ברביקיו (קנוי או ביתי)
המנה מורכבת משכבות של: צ'יפס (אני משתמשת בקפוא), מעל שמים את הבשר המפורק, ומעל הבשר תוספות למיניהם כגון: קוביות עגבניה, פרוסות דקות של פלפל חריף (טרי או אפוי), קוביות אבוקדו, וכו לפי הטעם.
מעל מזלפים רוטב שמורכב ממיונז, קטשופ, מיץ לימון, שום גבישי.
מגישים בפלטה מרכזית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה