שאריות של מלית בלינצ'עס

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נשאר לי כמות גדולה ממלית של בלינצ'עס למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות עם זה חוץ מלהכין עוד בלינצ'עס:)

• הוסף לסימניות
מתוק או מלוח?
אם מתוק - אפשר לטגן את זה ככה, לפנקייקס.
אם מלוח - אפשר לעשות מזה לביבות. (אותו רעיון, למעשה.)

• הוסף לסימניות
המלית מתוקה אבל נראה לי מדי נוזלי בשביל לטגן פנקייקס וגם היא מלית מאוד עשירה וחבל לי ל"בזבז" אותה על זה.

דרך אגב...
האם יש למישהו מתכון לפילו וכרישה...

• הוסף לסימניות
תנסי אולי לעשות עם זה גלידה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;581183:
תנסי אולי לעשות עם זה גלידה.

תודה!
רעיון פשוט ומקסים! עשיתי רבע מהכמות עם רוטב תות ובחשתי לשיש ונראה מקסים נראה איך יצא
דרך אגב יש לי מתכון מדהים למלית בלינצ'עס מקונדיטורית מקצועית ידועה אם יש ביקוש אני אכתוב!

• הוסף לסימניות
מחכה ...

ותודה רבה כמובן.
ממש בזמן.

• הוסף לסימניות
מוסיפים קמח מצה, ומטגנים לביבות.
הן פשוט נחטפות.

• הוסף לסימניות
הנה המתכון:
להקציף 1 שמנת מתוקה עם חצי חבילה אינסטנט פודינג עד שמתיצב
לאחמ"כ להוסיף 3/4 כוס חלב עם החצי השני של חבילת הפודינג לקפל פנימה 1 קופסא גבינה 1 שמנת חמוצה וחב' אבקת סוכר לקפל היטב שלא ישארו גושים ושיהיה קרם אחיד.
ולמלאות... אמנם יקר אבל פשוט מעדן אני ניסיתי המון המון מתכונים של מליות אבל אין על המלית הזו כמובן שאפשר להוסיף חתיכות פירות או תותים וכדו' כיד הדמיון הטובה

המתכון של הבלינצ'עס בסיסי ביותר ו (פרווה) אפשר להפוך לחלבי ולהמיר חלק מהמים בחלב.
4 ביצים
1 וחצי כוסות קמח
1 ורבע כוסות מים
קורט מלח
4 כפות שמן

הכמות של המלית לא מתאימה לבלינצ'עס ולכן לי נשאר אבל הרוחתי גלידה אפשר להכין חצי כמות מלית
בתאבון!!!

• הוסף לסימניות
תודה רבה! נשמע טעיםםםם.
אנסה זאת בעז"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה