שבועונים

• הוסף לסימניות
מרוה לצמא

• הוסף לסימניות
יתד
המבשר במייל
בקהילה

• הוסף לסימניות
אנו קוראים את:
מרוה לצמא
משפחה
יתד נאמן של יום שלישי
ולפעמים המודיע

מה זה הסקר, אם מותר לשאול????

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
לי זה מספיק.
ולאלו שהוטרדו: זה מיועד סתם למדד אישי. התכוונתי לערוך את זה כסקר אנונימי אבל לא הסתדרתי...

• הוסף לסימניות
מנויה ל"המבשר"
משפחה. בקהילה. יתד נאמן. וכו'
וכל מה שעובר לי מתחת לידיים....

• הוסף לסימניות
המודיע
המבשר במייל
מרכז העניינים
קול העיר
משפחה
כח הפירסום

• הוסף לסימניות
מרוה לצמא והמבשר במייל ...

• הוסף לסימניות
מה המייל של המבשר - בכדי להתעדכן גם כן בעיתון היומי?
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
תכף כשהוא יגיע נראה :)
(מחקתי את כולם כי זה כבד... מגיע בסביבות 3-4...)

• הוסף לסימניות
מנייה להמבשר
ומשפחה

• הוסף לסימניות
משפחה

• הוסף לסימניות
אני קוראת זרקור, מרווה לצמא, ואת כל המוספים חוץ משל בקהילה - משפחה, המבשר לבית, הבית שלנו, קטיפה, וכן את מוספי הילדים, אבל אני לא קונה ולא מנויה אלא מקבלת בירושות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1519883:
מה המייל של המבשר - בכדי להתעדכן גם כן בעיתון היומי?
בתודה מראש.

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏
שלח מייל

• הוסף לסימניות
קוראת הכל
יתד, המודיע, המבשר, הפלס, זרקור, מרוה לצמא, בקהילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה