כללי שבועות בבית חב"ד - 2

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• שבועות-טיחואנה-הדמיה.jpg
    KB 139.6 · צפיות: 26
  • שבועות-טיחואנה-צד-א-העתק.jpg
    KB 47.5 · צפיות: 0
  • שבועות-טיחואנה-צד-ב-העתק.jpg
    KB 234.7 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
מתוק ומיוחד.

• הוסף לסימניות
מדהים! לאחר כל הנסיונות הקודמים, (אולי הם לא שלך?) התוצאה יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
כשרון מבוזבז...

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד
הרקע נראה כאילו מרחת את הגלידה על הסורק

האם סטייל מודעה כזו מתאים לבתי חב"ד בארץ?
לפי הפירסומים שאני רואה, בארץ אוהבים הרבה רעש וצילצולים עם פונטים עבים ובגודל ענק

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
(ציון: 770 מתוך 800 ההפרש הוא לטובת טיחואנה סיטי וקלוצמאך) :)

• הוסף לסימניות
מתוק ושמח!
קומפוזיציה נהדרת.

• הוסף לסימניות
אתה בטוח ששבועות לא בו' בסיון???
כתבת ו' ניסן...

• הוסף לסימניות
ו' ניסן', ו' סיון, תנסה גם אולי להתאים את הלועזי, ותראה לי דוברי עברית בטיחואנה. בעצם, תמצא לי את טיחואנה סיטי על המפה.
על לורם איפסום שמעת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;393078:
ו' ניסן', ו' סיון, תנסה גם אולי להתאים את הלועזי, ותראה לי דוברי עברית בטיחואנה. בעצם, תמצא לי את טיחואנה סיטי על המפה.
על לורם איפסום שמעת?

הוא אשר אמרה מיג, כשרון מבוזבז
אם הוא לא היה מבוזבז, לא היית צריך לעבוד על ערים ותאריכים אשר לא ידעום אבותינו..

• הוסף לסימניות
יפה, אהבתי.
טוב לדעת שגם גרפיקאים (ולא רק גרפיקאיות) יעצבו משהו בצבע ורוד זועק..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;393047:
למה מבוזבז?

שבנתיים אתה לא עושה איתו הרבה...
עבודות אחת אחת, עוד תגיע רחוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה