כללי שבועות גורמה חלבי (אנגלית)

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• Shavuot JLC 2012222.jpg
    KB 200.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה אבל החלק העליון בו ניסת לדמות את לוחות הברית לדעתי ממש לא לעניין.
כדאי להוריד את החלק הזה, להעלות את כל הטקסט טיפה יותר למעלה - וזה יהיה מושלם.

• הוסף לסימניות
לא הפריע לי הלוחות הברית, זה דוקא מעניין. אבל בצבעים זה לא משתלב. הלוחות כהים מדי ולא נכרים מספיק לעין. אולי כדאי להבהיר אותם או לשנות צבע.
מעבר לכך, יופי של עיצוב.

• הוסף לסימניות
ואם משאירים את לוחות הברית, לתת שקיפות לאותיות. זה רק ליצור אוירה ולא אמור ליבלוט כ"כ.

• הוסף לסימניות
בס"ד
עיצוב יפה, ברם אני באופן אישי עם שבועות הייתי מחברת צבעים יותר בהירים ברקע או טנא עם פירות ועלים ירוקים
לדעתי אם לשים את לוחות הברית אז מאבן יותר יתאימו, לולא ההערות של החברים לא הייתי שמה לב
בהצלחות גדולות. כיוון נפלא מכאן רק ישתבח בסיעתא דשמייא

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה!
בהצלחה=]

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. צבעים וטיפו' טובים
תורידי את לוחות הברית.
את יכולה רק לרמוז עליהם אם תעגלי את הפינות העליונות כך שזה יראה לוחות, אבל ללא אותיות.

• הוסף לסימניות
מצוין!
מצטרפת למי שהציע להבהיר את הלוחות הם לא מספיק בולטים

• הוסף לסימניות
הצבעים ממש טובים, עבודה יפה ונקייה!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד,
הלוחות כרמז דווקא יפים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות.

אבל הסבר קטן,
אצלנו בחב"ד מקפידים שלא להשתמש בלוחות מעוגולות. לכן אין לי אפשרות לעגל פינות בנושא (:

עכשיו, כשמדובר בשני ריבועים, אני דווקא אהבתי את הרעיון של הרמז הזה.

• הוסף לסימניות
איך זה עכשיו?

שיחקתי טיפה גם עם הכותרת.

קבצים מצורפים

• Shavuot Gourmet Dairy 2012.jpg
    KB 222.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י dmm770;769486:
איך זה עכשיו?

שיחקתי טיפה גם עם הכותרת.

לדעתי,
פחות טוב.

• הוסף לסימניות
נראה לי ששניהם,
אחד הלוחות יותר קריטי,
זה תופס פתאום מידי משקל במודעה.

• הוסף לסימניות
לעשות את ההפרדה של 2 הלוחות יותר חד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה