חלבי שבועות ללא פחמימות

• הוסף לסימניות
בבקשה תשתפו מתכונים למי ששומר תזונה ללא פחמימות כמעט,
גם מאכלים וגם עוגות וקינוחים.
תודה

• הוסף לסימניות
בבקשה תשתפו מתכונים למי ששומר תזונה ללא פחמימות כמעט,
גם מאכלים וגם עוגות וקינוחים.
תודה
חפשי בשרשור
העליתי כמה עוגות מופחתות סוכר עם המרות שעשיתי.

• הוסף לסימניות
מטעמי דיאטה או סוכר?

להכין ירקות מושקעים -
כרובית / ברוקולי מוקרמים
פשטידות בלי קמח (אפשר להחליף בקמח שקדים או קמח חומוס במקום פחמימה, והרבה פעמים אפשר לוותר על הקמח, ההשפעה היא בעיקר על הנראות והחיתוך)
אנטיפסטי מוגש יפה
סלטי חסה עם גבינה מלוחה / בולגרית, עגבניות שרי, פטריות, שקדים, צנוברים... מה שאוהבים

עוגות גבינה - יש בשרשור שהוזכר כאן, זכור לי עוגה של הני בקר.
אני חושבת שאפשר לקחת כל עוגת גבינה ולהחליף את הסוכר בתחליף סוכר.

• הוסף לסימניות
אפשר להכין סלמון - עם חמאה יין לבן ופסטו
סלטים חיים - פשוט תשימי שפע של ירקות ותוסיפי גבינות דלות

• הוסף לסימניות
הכנתי פשטידת ברוקולי עם 3 כפות קמח. נראה טוב. לא טעמתי, עדיין

קבצים מצורפים

• Screenshot_20230523-014622_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230523-014622_WhatsApp.jpg
    KB 323.3 · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
כי לסוכר תוספת שומן דווקא מועילה. וזה מסתדר מצוין עם שמנות וגבינות שמנות. אבל זה עשיר בקלוריות... לא יודעת איך אפשר גם וגם... אולי עם המון חלבונים.
דיאטה זה לא בהחלט דל קלוריות...
דיאטה קטוגנית עשירה בשומנים, למשל.

• הוסף לסימניות
יש לי :
מתכון לעוגת שמנת פרורים שאפשר להכין בכוסיות אישיות.
מתכון לפשטידת ברוקולי במאפינס אישיים.
מתכון למאפינס אוכמניות לימון

אם את מעוניינת תקפיצי לי מחר בתקווה שיהיה לי זמן לפני החג.
תוכלי גם לעשות חיפוש ברשת של מתכונים דלי פחמימות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה