שבועות - סיעור מוחות קטן

• הוסף לסימניות
לצורך פרוייקט:
מה בעיניכם מתקשר מבחינה ויזואלית, עם החווייתיות של חג השבועות.
כלומר, החצי של ה"לכם"...
וביתר פירוט, אם היתה לכם דרישה להתאים תמונת רקע לכל חג, באיזו תמונה הייתם בוחרים עבור חג השבועות?
תודה מראש על כל תשובה

• הוסף לסימניות
ספר תורה,
עוגת גבינה,
ילדים רדומים על סטנדר בבית כנסת

• הוסף לסימניות
מאכלים חלביים
עוגות גבינה
אפשר פרחים בתור רקע/סטיילינג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י atara m;1197061:
ספר תורה,
עוגת גבינה,
ילדים רדומים על סטנדר בבית כנסת
הדוגמאות של ספר התורה והילדים הרדומים, לא רלוונטיות מבחינת קהל היעד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1197074:
הדוגמאות של ספר התורה והילדים הרדומים, לא רלוונטיות מבחינת קהל היעד.

אם קהל היעד הוא לא דתי, אז הייתי אומרת ללכת על חג הקציר- אולי משהו בכיוון כמו בקיבוצים של פעם- סיור על טרקטורים, שדות תבואה

• הוסף לסימניות
שיבולים בשדה
מאכלי חלב
ספר תורה

• הוסף לסימניות
פרחים + מאכלי חלב

• הוסף לסימניות
לדעתי, הר סיני עם לוחות הברית הכי אפייני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרי קלוגר;1197362:
לדעתי, הר סיני עם לוחות הברית הכי אפייני.
לא מדבר לקהל היעד (חילוני)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1197372:

אני לא בטוחה שאתה צודק. בילדותי, גדלתי על השיר "בחג השבועות, קיבלנו מתנה...."(אם אתה לא מכיר את השיר, אכתוב לך את המילים)
לא מדובר בשיר חסידי, לא באריאלה סביר או משהו דומה, הוא מגיע ממקור חילוני לגמרי.
בשיר מוזכר כל ענין מעמד הר סיני וכו'. הציבור שם מודע לזה בהחלט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1197372:

אם מדובר בקהל יעד חילוני- אז גם אתה טעית בכתובת.
כאן יתנו לך אסוציאציות שעולות את חרדים.

• הוסף לסימניות
פרה - טרקטור + עגלה - חציר - קיבוץ - שיבולים - מוצרי חלב - טנא ביכורים - לבוש לבן - זר פרחים על הראש - 7 מינים
בשנים האחרונות זהו חג ישראלי לכל דבר שגם חילונים חוגגים אותו באדיקות עם האביזרים שהוזכרו על ידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י judi2525;1197404:
פרה - טרקטור + עגלה - חציר - קיבוץ - שיבולים - מוצרי חלב - טנא ביכורים - לבוש לבן - זר פרחים על הראש - 7 מינים
זה מכוון אותי מעולה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1197405:
זה מכוון אותי מעולה!

יש גם את עניין הלוחות אבל רק אצל ילדי הגן שחוזרים הביתה מהגן עם כתר שבמרכזו לוחות הברית (מעוגלים בלבד) אצל מבוגרים זה לא משהו שיש לו חשיבות.
אני חושב שהלבוש הלבן בסגנון הברירה הטבעית זה משהו שבשנים האחרונות תפס חזק מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י judi2525;1197404:
בשנים האחרונות זהו חג ישראלי לכל דבר שגם חילונים חוגגים אותו באדיקות עם האביזרים שהוזכרו על ידי.

פרה לא הייתי אומרת, כל השאר זה בול!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1197428:
פרה לא הייתי אומרת, כל השאר זה בול!!!

כוונתך בוודאי Bull...:)

פרה זה הנושא גם אותה מעטרים בכתר פרחים בד"כ של בת הוואי..

• הוסף לסימניות
רציניי? אז אני לא מעודכנת :eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה