נכתב ע"י tamar;575736:לדעתי יהיה נחמד ללכת על הרעיון שמישהו נתן כאן לתקוע בגלידה במקום לוחות הברית 2 קוביות שוקולד לבן מחוברות במקום לוחות הברית
נכתב ע"י אלי ויסברג;575745:רעיון נחמד, אבל לא מובן מספיק עבור קהל היעד.
המודעה הזו נשארה כך, ואת כל הערותיכם והארותיכם הנפלאות אני לוקח איתי להמשך הדרך.
תודה רבה ובהצלחה לכולם.
נכתב ע"י נפ;575915:המלצה לפעם הבאה - פשוט אל תשאל אף אחד אם בסוף כל הביקורת עשויה לא למצוא חן בעיניך
למה?נכתב ע"י נפ;575915:המלצה לפעם הבאה - פשוט אל תשאל אף אחד אם בסוף כל הביקורת עשויה לא למצוא חן בעיניך
נכתב ע"י אלי ויסברג;575991:למה?
קיבלתי כאן דעות של אנשים. לאו דווקא שאיישם את המסקנות ספציפית על המודעה הזו - למשל, אולי הלקוח אוהב את זה ככה? אה? - אבל זה לא אומר שהביקורת לא מוצאת חן בעיניי., ושלא אלמד ממנה לדברים אחרים.
חוץ מזה, כמו שכתבה נעמה, לא ביקשתי באשכול זה חוות דעת מאף אחד (לא שאני לא שמח לקבל כזו). העליתי גם על מנת לשתף שכן אנשים אוהבים להיכנס ולהתרשם.
בהצלחה
נכתב ע"י naamah;576004:אמנם לא ביקשת, אבל כן סיווגת את ההודעה בקטגוריה "חוות דעת" (כי אין משהו אחר) וזה מזמין ביקורות.
לגבי "אולי הלקוח אוהב את זה ככה", אני מניחה שרוב מי שהעירו לך הבינו שהלקוח אוהב את זה ככה, ובכל זאת סברו שאין מקום לבצע אימג' כזה. כאנשי מקצוע מותר (ואף רצוי והכרחי) שיהיו לנו קווים אדומים.
נכתב ע"י מרחבים;576383:אני לא מבינה,
בתור אחת שאוהבת לאפות דברים מענינים זה נראה כאילו הלוחות הברית עשויות מסוכר לבן או כמתבנית שוקולד, ולכן זה אפשרי מעל הגלידה.
לדעתי הדלה.
לא הייתי מניחה גם על הריצפה!!!נכתב ע"י מי;575012:אם הלקוח נורא רוצה את לוחות הברית ליד הגלידה, אולי פשוט תעמיד אותם על הרצפה ליד.
נראה לי שזה יראה קצת יותר מכובד.
אגב, הוא מהגופני ה־WebFontנכתב ע"י אלי ויסברג;575094:לובסטר
נכתב ע"י אוהב0ישראל;576747:הרבה יותר טוב.
יש לי בעיה עם שני הריבועים, האחד שמכיל בתוכו את הטקסט והשני - את הגלידה.
אם זו לא בעיה בפריוויו, אז לטעמי הם מיותרים. סה"כ הרקע שלהם הוא אותו רקע כמו בכללי,
ואין סיבה לבדל אותם.
נכתב ע"י miryam847;576529:לא הייתי מניחה גם על הריצפה!!!
לוחות הברית!
ממש אין קשר (סליחה)![]()
נכתב ע"י אוהב0ישראל;576747:הרבה יותר טוב.
יש לי בעיה עם שני הריבועים, האחד שמכיל בתוכו את הטקסט והשני - את הגלידה.
אם זו לא בעיה בפריוויו, אז לטעמי הם מיותרים. סה"כ הרקע שלהם הוא אותו רקע כמו בכללי,
ואין סיבה לבדל אותם.
נכתב ע"י naamah;576757:שמת לב מי העלה את ה"תיקון"?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים