כללי שבועות Ice Cream Party

• הוסף לסימניות
תנסה אולי חלוקה מסוימת ברקע,

לדעתי יהיה נחמד ללכת על הרעיון שמישהו נתן כאן לתקוע בגלידה במקום לוחות הברית 2 קוביות שוקולד לבן מחוברות במקום לוחות הברית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;575736:
לדעתי יהיה נחמד ללכת על הרעיון שמישהו נתן כאן לתקוע בגלידה במקום לוחות הברית 2 קוביות שוקולד לבן מחוברות במקום לוחות הברית

רעיון נחמד, אבל לא מובן מספיק עבור קהל היעד.
המודעה הזו נשארה כך, ואת כל הערותיכם והארותיכם הנפלאות אני לוקח איתי להמשך הדרך.
תודה רבה ובהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;575745:
רעיון נחמד, אבל לא מובן מספיק עבור קהל היעד.
המודעה הזו נשארה כך, ואת כל הערותיכם והארותיכם הנפלאות אני לוקח איתי להמשך הדרך.
תודה רבה ובהצלחה לכולם.

המלצה לפעם הבאה - פשוט אל תשאל אף אחד אם בסוף כל הביקורת עשויה לא למצוא חן בעיניך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפ;575915:
המלצה לפעם הבאה - פשוט אל תשאל אף אחד אם בסוף כל הביקורת עשויה לא למצוא חן בעיניך

הבעיה היא שכאן בפורום אין סטנדרט של העלאת עבודות סתם לצורך השיתוף.
זה תמיד מקוטלג בתור חוו"ד ואנשים מרגישים שמזמינים אותם להגיב, להעיר ואפילו להתערב בקובץ הקיים על מנת להציע שיפורים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפ;575915:
למה?
קיבלתי כאן דעות של אנשים. לאו דווקא שאיישם את המסקנות ספציפית על המודעה הזו - למשל, אולי הלקוח אוהב את זה ככה? אה? - אבל זה לא אומר שהביקורת לא מוצאת חן בעיניי., ושלא אלמד ממנה לדברים אחרים.

חוץ מזה, כמו שכתבה נעמה, לא ביקשתי באשכול זה חוות דעת מאף אחד (לא שאני לא שמח לקבל כזו). העליתי גם על מנת לשתף שכן אנשים אוהבים להיכנס ולהתרשם.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;575991:
למה?
קיבלתי כאן דעות של אנשים. לאו דווקא שאיישם את המסקנות ספציפית על המודעה הזו - למשל, אולי הלקוח אוהב את זה ככה? אה? - אבל זה לא אומר שהביקורת לא מוצאת חן בעיניי., ושלא אלמד ממנה לדברים אחרים.

חוץ מזה, כמו שכתבה נעמה, לא ביקשתי באשכול זה חוות דעת מאף אחד (לא שאני לא שמח לקבל כזו). העליתי גם על מנת לשתף שכן אנשים אוהבים להיכנס ולהתרשם.

בהצלחה

אמנם לא ביקשת, אבל כן סיווגת את ההודעה בקטגוריה "חוות דעת" (כי אין משהו אחר) וזה מזמין ביקורות.

לגבי "אולי הלקוח אוהב את זה ככה", אני מניחה שרוב מי שהעירו לך הבינו שהלקוח אוהב את זה ככה, ובכל זאת סברו שאין מקום לבצע אימג' כזה. כאנשי מקצוע מותר (ואף רצוי והכרחי) שיהיו לנו קווים אדומים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;576004:
אמנם לא ביקשת, אבל כן סיווגת את ההודעה בקטגוריה "חוות דעת" (כי אין משהו אחר) וזה מזמין ביקורות.

לגבי "אולי הלקוח אוהב את זה ככה", אני מניחה שרוב מי שהעירו לך הבינו שהלקוח אוהב את זה ככה, ובכל זאת סברו שאין מקום לבצע אימג' כזה. כאנשי מקצוע מותר (ואף רצוי והכרחי) שיהיו לנו קווים אדומים.

צודקת, וצודקת.

• הוסף לסימניות
לפעם הבאה!

מצטרפת מאוד להמלצה של נעמה לגבי הצבע הלבן. צבע מדהים שאפשר לעשות איתו שימוש יוקרתי ומכובד, כשרוצים לתת קריצה חיננית. מאד מתאים לש-בועות.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה,
בתור אחת שאוהבת לאפות דברים מענינים זה נראה כאילו הלוחות הברית עשויות מסוכר לבן או כמתבנית שוקולד, ולכן זה אפשרי מעל הגלידה.
לדעתי הדלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרחבים;576383:
אני לא מבינה,
בתור אחת שאוהבת לאפות דברים מענינים זה נראה כאילו הלוחות הברית עשויות מסוכר לבן או כמתבנית שוקולד, ולכן זה אפשרי מעל הגלידה.
לדעתי הדלה.

חחח חמוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;575012:
אם הלקוח נורא רוצה את לוחות הברית ליד הגלידה, אולי פשוט תעמיד אותם על הרצפה ליד.
נראה לי שזה יראה קצת יותר מכובד.
לא הייתי מניחה גם על הריצפה!!!
לוחות הברית!
ממש אין קשר (סליחה):confused:

• הוסף לסימניות
חשבתי על דרך אחרת, לא יכולתי להסביר, אז עשיתי את זה במהירות.
כמובן ליישר.
כיון זה אינו יותר טוב?

קבצים מצורפים

• Shavuot%20Serbia%202011.jpg
    KB 240.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב.
יש לי בעיה עם שני הריבועים, האחד שמכיל בתוכו את הטקסט והשני - את הגלידה.
אם זו לא בעיה בפריוויו, אז לטעמי הם מיותרים. סה"כ הרקע שלהם הוא אותו רקע כמו בכללי,
ואין סיבה לבדל אותם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;576747:
הרבה יותר טוב.
אם זו לא בעיה בפריוויו, אז לטעמי הם מיותרים. סה"כ הרקע שלהם הוא אותו רקע כמו בכללי,
ואין סיבה לבדל אותם.

שמת לב מי העלה את ה"תיקון"?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miryam847;576529:
לא הייתי מניחה גם על הריצפה!!!
לוחות הברית!
ממש אין קשר (סליחה):confused:

חשבתי על זה קודם, אבל הר סיני גם הוא היה אדמה, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;576747:
הרבה יותר טוב.
ואין סיבה לבדל אותם.

נכתב ע"י naamah;576757:
שמת לב מי העלה את ה"תיקון"?

פשוט לקחתי את הJPG ושחקתי עם זה דקה בפוטושפ

• הוסף לסימניות
אפשר באמת לקחת את זה לכיוון אחר

אימא שלי עושה הרבה פעמים לוחות הברית משוקולד לבר מצוות או חלאקה. הייתי הולכת על אימג' ממש כזה- לוחות הברית שוקולד על גלידה עם כפית בקצפת. לדעתי לא מאבד מהקריצה או מהרגשת השבועות.

וכמובן, שאפו על הטיפוגרפיה. כשאני רואה את התוצאה אני נורא אוהבת את הבחירה של הצבעים למרות שאם היו אומרים לי מראש 'מודעת גלידה לשבועות', זאת בטח לא היתה הבחירה הראשונית שלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה