שבוע הספר

• הוסף לסימניות
:)
אני רואה שאני צריכה לעדכן- - :D;):eek:
אז זה אחיין מתוק שלי. :)

• הוסף לסימניות
לא סתם את נקראת ה-דודה...
בואי תיהי דודה של הילדים שלי, תעזרי לי קצת לצלם את כולם :D

• הוסף לסימניות
השניה מיוחדת

• הוסף לסימניות
אחיין מתוק! לא רק שלך...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הדודה מלכי;2133812:
:)
אני רואה שאני צריכה לעדכן- - :D;):eek:
אז זה אחיין מתוק שלי. :)

תמונות יפות!!!! אהבתי ממש!!
רק בקטנה בתמונה השניה יש סטיה כרומטית בספר כדאי לתקן.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השנייה.
רעיון מתוק.

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד מאוד!
תנסי בפעם הבאה עם ספרים יותר עתיקים.

• הוסף לסימניות
תודה!!
בגלל שזה לשבוע הספר- לא מתאים כאן כ"כ ספרים עתיקים (שכאלו יש לנו בבית יותר-- ;))

• הוסף לסימניות
מלכי זה מקסים
רק צריך לסובב שיראו את הכריכות..

• הוסף לסימניות
מושלם.. כרגיל דודה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאט לאט נכיר את כולם:)
מקסים!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראנד;2137587:
לאט לאט נכיר את כולם:)
מקסים!!!!

:D:D
לא נראה לי...
א. רובם לא מאשרים פרסום.
ב. יש גם גדולים גדולים\ות שתכירו רק את הילדים שלהם...

תודה

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את השניה.

• הוסף לסימניות
ראיתי בעיתון את השימוש בשנייה,
תמונה מדהימה. ילד מתוק מדבש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה