שבוע טוב

• פותח הנושא LIM
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לכולם,
יש לי קבצים שבהם מודלים בתוכנת 3D MAX מה הדרך להעביר אותם לתוכנת מאיה?
תודה רבה ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך על התגובה המהירה!!

THANKS

• הוסף לסימניות
אם אפשר עוד שאלה..

שמרתי כקובץ FBX
לצערי במאיה הוא מזהה את הקובץ ונותן לי את ההודעה הבאה ...
האם כאני עושה Export בקובץ של ה3D מופיעה טבלה
האם אני צריכה לאשר שם עוד משהו?

קבצים מצורפים

• sap2.JPG
    KB 37.8 · צפיות: 22
  • sap.PNG
    KB 185.3 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
תנסי ליבא אותו למאיה ולא לפתוח אותו כקובץ רגיל.
אם לא הולך לך אז תכנסי פלאגין מנג'ר ותסמני את האפשרות המסומנת

קבצים מצורפים

• fbx.JPG
    KB 50.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לא הלך לי ב import ודיבורים כמו פלאגין ומנג'ר גדולים עליי בשלב הזה..
לא משנה תודה רבה לך מכל הלב 3>

• הוסף לסימניות
עשית לבד את הספות?
הצצתי לך :) יפות כל הכבוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LIM;1815207:
שמרתי כקובץ FBX
לצערי במאיה הוא מזהה את הקובץ ונותן לי את ההודעה הבאה ...

תנסי להכניס שוב למאיה, לפעמים בפעם הראשונה מאיה נותנת הודעה כזו ובפעם שניה זה נכנס למאיה ללא ההודעה.

• הוסף לסימניות
בנוסף אם שם הקובץ הוא רק מספר, גם כן, יתכן שיעשה בעיות.
צריך לשנות את שם הקובץ (לפחות להוסיף אות אחת באנגלית).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה