להשראה שבוע של תלת מימד #1

• הוסף לסימניות
כשאני למדתי תלת מימד עשינו דשא
מה זה שונה משטריימל????
תלת מימד באילוסטרייטור או תלת מימד בתלת מימד?
זה שמים וארץ!
באילוסטרייטור זה בכלל לא תלת מימד, זה רק אפקט.....
ואם אתה מתכוון לתלת מימד בתלת מימד אז התשובה היא שאני לא ממדל....

• הוסף לסימניות
בזיבראש, זה תלת מימד לא?!
זיבראש כן, אם הייתי משתמש בזיברש אז לא היה בעיה, עכשיו שאני על דימנשן 100% זה קצת יותר מסובך.... או יותר נכון לא מציאותי!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מפעים!

אז אתגרת את כולנו בלמצוא לך רעיונות, ואתה שופט מה מתאים ומה לא...
אני עושה הכל! חוץ ממה שלא מציאותי......
מה עם הרעיון שלך?

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• אאא.png
    אאא.png
    KB 162.1 · צפיות: 120
  • הוסף לסימניות
לא יודע אם מתאים לך אבל מעניין אותי איך ניראת קריקטורה על פרשת אהוביה סנדק בתלת מימד
נראה לי שזה יהיה לך חתיכת אתגר
תפנה אליי בפרטי אני יכול אולי לתת לך רעיונות איך לבצע

• הוסף לסימניות
בית עם רעפים אדומים, חלונות עם וילונות מתנופפים ואור צהוב שבוקע ממנו.
שמת לב?
בבקשה לא להתחיל לכתוב לי " תעשה #### ושזה יהיה ### #### ### מהזווית ## ### ומהצורה ### ##### ## ובצבע ####### וכו'" וד"ל.
אבל סבבה, נעשה משהו בעז"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה