נכתב ע"י tamiro;803795:מוקדש לגלים... שגורם לי לצחוק לאחרונה
נכתב ע"י mig;803838:כן,
כבר התחלתי לחשוש שהוא הניק השני שלך![]()
נכתב ע"י mig;803838:כן,
כבר התחלתי לחשוש שהוא הניק השני שלך
לגופה של תמונה, היא לא ממוחזרת?![]()
נכתב ע"י הגלים;803846:
אני עד כדי כך גרוע???
נכתב ע"י tamiro;803855:אני לא חושש להגיד את מה שיש לי בניק שלי
ראית אותה במסגרת אחרת לטעמי
אל תתלהב... יש לך עוד דרך ארוכה לעבור![]()
הפוך, מימין לשמאל...נכתב ע"י מיכאל דב;804043:מקסים בהחלט.
א. מאד אשמח לראות אקסיף ולשמוע על הטכניקה.אם אפשר...
ב. שמעתי פעם שהעין והמוח יותר נעים להם עם הולכת עין משמאל לימין. אולי כדאי לבדוק את זה בתמונה הזו..
נכתב ע"י tamiro;803855:אני לא חושש להגיד את מה שיש לי בניק שלי
ראית אותה במסגרת אחרת לטעמי
אל תתלהב... יש לך עוד דרך ארוכה לעבור![]()
נכתב ע"י מיכאל דב;804043:מקסים בהחלט.
א. מאד אשמח לראות אקסיף ולשמוע על הטכניקה.אם אפשר...
ב. שמעתי פעם שהעין והמוח יותר נעים להם עם הולכת עין משמאל לימין. אולי כדאי לבדוק את זה בתמונה הזו..
נכתב ע"י איציק'ל;804213:הפוך, מימין לשמאל...
נכתב ע"י איציק'ל;804462:אם דיברת על כללים, אז זה הכלל, אם דיברת על מה יותר נוח לך בעין, אז כנראה אתה צודק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים