כללי שבירת טקסט אוטומטית באינדיזיין

• פותח הנושא dass
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התקנתי cs6 והטקסט לא מתנהג יפה,
אולי מישהו יודע איפה אני מגדירה שתיבת טקסט שצרה מאורך השורה שוברת את השורה באופן אוטומטי לשורה הבאה ולא מסתירה אותו???
ממש קשה לי לתפקד ככה עם טקסט, אני צריכה למתוח את התיבה מסוף העולם עד תחילתו כדי לראות את הטקסט...

עיצה, ידיעה, עזרה, משהו, מישהו
???

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
רוב הטקסטים שלי באנגלית(אם זה רלוונטי)
התוכנה מגיבה זהה לכל טקסט.

מה הכוונה אינטר?

• הוסף לסימניות
מענין, נשמע שהוא מתנהג כאילו אין לו תיבת טקסט.
יכול להיות שבCS6 יש אופציה לכתוב פתוח, כמו באילוס' ופוטושופ?
תנסו להעתיק את הטקסט, לפתוח תיבה חדשה ולהזרים לשם.

• הוסף לסימניות
אולי יש לך משום מה הגדרה לטקסט של no break. אפשר לבטל את זה בתפריט הקופץ של חלון character

• הוסף לסימניות
תודה לכל המנסים!
ניסיתי לשחק ולהעביר ומה לא...
אבל גיליתי עוד פרט; זה קורה רק בטקסטים מיובאים, לא מה שאני מקלידה בתוכנה עצמה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dass;1026851:
תודה לכל המנסים!
ניסיתי לשחק ולהעביר ומה לא...
אבל גיליתי עוד פרט; זה קורה רק בטקסטים מיובאים, לא מה שאני מקלידה בתוכנה עצמה.

לעיתים טקסטים כאלו מחליפים את הרווחים לרווח קשיח.
בדקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה