כללי שבירת שרשור באינדיזיין- דחוף!!

• הוסף לסימניות
של כל התיבות המשורשרות ושכל טקסט ישאר במקומו?
סקריפט מחלון הסקריפטים בתוכנה: Split Story

אם התכוונת לתוצאה אחרת, תכתבי.

• הוסף לסימניות
תודה,
אבל אני צריכה שרק בין 2 תיבות ייפסק השירשור ולא בין כל תיבות הטקסט,
יש לך מושג אולי איך?

• הוסף לסימניות
כמדומני שהסקריפט מגיע עם אינדיזיין. אבל על הצד שלא, מצורף.
יש אפשרות לבחור שישבור הכל, ויש אפשרות לבחור רק בנקודה מסוימת.

קבצים מצורפים

• StorySplitter_3.0.rar
    KB 1.3 · צפיות: 79
  • הוסף לסימניות
כמדומני שהסקריפט מגיע עם אינדיזיין. אבל על הצד שלא, מצורף.
יש אפשרות לבחור שישבור הכל, ויש אפשרות לבחור רק בנקודה מסוימת.
לא מגיע עם אינדיזיין. זה של עדי רביד.

• הוסף לסימניות
אם רוצים שבירה לפי סגנון פסקה (לדוגמה, לפני תחילת כל פרק) יש לי סקריפט בתשלום לזה. אפשר ליצור קשר.

• הוסף לסימניות
תודה,אבל עכשיו ספציפית אני צריכה שבירה במקום ממוקד.

באופן כללי, מה העלות של סקריפט?

• הוסף לסימניות
בינתיים תעשי ידנית,
- שימי את נקודת הסמן מהמקום אותו את רוצה לשרשור השני
- לחצי על קונטרול + שיפט + End - יבחר לך הטקסט עד הסוף
- תגזרי את הטקסט קונטרול + X
- כעת לחצי על סימן הכניסה של תיבת הטקסט הריקה הראשונה ולחיצה על תיבת הטקסט שלפניה, שיש בה טקסט - בזה התבטל השרשור במקום זה.
- כעת הדביקי את הטקסט בתיבת הטקסט הריקה שנפרדה מהשרשור הקודם והטקסט יוזרם מכאן ואילך.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה,אבל עכשיו ספציפית אני צריכה שבירה במקום ממוקד.

באופן כללי, מה העלות של סקריפט?
בשביל זה בדיוק יש את הסקריפט החינמי שהועלה בהודעה 4.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה