כללי שביתה בגוגל

• פותח הנושא bbr
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה עושים שר' גוגל שליט"א עושה מדי פעם שביתות
הגדיל לעשות וביממה האחרונה הוא שובת לגמרי או שהחליט להקדים את חופשת הפסח;)
גם דף הבית לא נפתח לי
וגם חיפוש בגוגל בתוך אתרים
מי שיכול לעזור בדחיפות - תבוא עליו הברכה:eek::eek::eek:
ממה נובעת הבעיה ומה הפתרון
תודה

• הוסף לסימניות
האם את חסומה באיזו שהיא תוכנת חסימה? משם הישועה...

• הוסף לסימניות
אני באתרוג אבל תמיד נפתח לי יכול להיות שמשהו השתנה
ואם זה חסום הוא צריך לכתוב שחסום כמו שכותב על אתרים חסומים
אבל במקרה זה הוא מנסה בערך דקה לפתוח ואז כותב הדף אינו זמין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;550701:
מה עושים שר' גוגל שליט"א עושה מדי פעם שביתות
הגדיל לעשות וביממה האחרונה הוא שובת לגמרי או שהחליט להקדים את חופשת הפסח;)
גם דף הבית לא נפתח לי
וגם חיפוש בגוגל בתוך אתרים
מי שיכול לעזור בדחיפות - תבוא עליו הברכה:eek::eek::eek:
ממה נובעת הבעיה ומה הפתרון
תודה

גם לי יש מידי פעם את אותה הבעיה, אצלי זה היה קשור לרימון.

אגב יש לי בתוך הג'ימייל אפשרות חיפוש של גוגל, שעבד גם בשביתה, ומשם אני יכול להכנס לאתרים אם אני מעתיק משם את הקישור לאתר.

• הוסף לסימניות
ככה...

יש לך אתרוג זה של חברת רימון ולפעמים מתי שזה חוסם זה עושה בעיות במקום להראות שחוסם, לי יש רימון וגם לי זה עושה לפעמים בעיות.

• הוסף לסימניות
נו אז מה עושים?
יעזור להתקשר אליהם?
פשוט לא תמיד יש לי שעה פנויה להמתין שם על הקו

• הוסף לסימניות
או לשלוח להם מייל...

את יכולה לשלוח מייל ולראות מתי יענו.

• הוסף לסימניות
גם אצלי גוגל צולע בימים האחרונים. גם אני ברימון. (קשור? אתרים אחרים נפתחים בסדר)
גם זו לטובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה