שביתה בפאג"י?

• הוסף לסימניות
מי יודע, האם יש מחר שביתה בבנק פאג"י?
יש אפשרות להפקיד? יש להם אפשרות להחזיר צ'קים חלילה?

• הוסף לסימניות
פקיד אמר לי פעם "אם יש שביתה לא חוזר צקים"

• הוסף לסימניות
א. יש שביתה גם מחר
ב. יש אפשרות שיחזור צ'ק גם בשביתה.
לגבי הפקדה, ניתן להפקיד במסד או באוצר החייל, ויש סניפים של פאג"י או בינלאומי שניתן להפקיד בהם צ'קים.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1262286:
א. יש שביתה גם מחר
ב. יש אפשרות שיחזור צ'ק גם בשביתה.
לגבי הפקדה, ניתן להפקיד במסד או באוצר החייל, ויש סניפים של פאג"י או בינלאומי שניתן להפקיד בהם צ'קים.

בהצלחה!
טוב לדעת שיש שביתה
מביקור באתר שלהם לא ידעתי על השביתה

• הוסף לסימניות
לא נשבר לכם עדיין מהבנק הזה :confused:
את העמלות הם מעלים כל הזמן, שביתות ותורים ארוכים, ובפרט שהיום זה כבר לא בנק חרדי ! זה שייך לבנק הבינלאומי ..
אנחנו עברנו ל'איגוד' חינם לאלו שמפקידים בחודש 7000 ש"ח לפחות (אפשר לכלול גם ביטוח לאומי)
מומלץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב מאיר;1262295:
בפרט שהיום זה כבר לא בנק חרדי ! זה שייך לבנק הבינלאומי ..

ההנהלה חרדית!
תמיד זה היה שייך לבנק הבינלאומי!

• הוסף לסימניות
לכן הם לא ענו לי אתמול כל הבוקר?

• הוסף לסימניות
מורשי החתימה לא שובתים, רק הפקידים, וע"כ צ'ק יכול לחזור גם בשביתה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1262332:
ההנהלה חרדית!
תמיד זה היה שייך לבנק הבינלאומי!
ממש ממש לא נכון, בעבר היה זה בנק עצמאי שנוהל ע"י הנהלה חרדית, כיום הוא מוזג כחברת בת של הבינלאומי, והוא כעת בדיוק כמו בנק אוצר החייל, רק הפקידים נשארו חרדים

• הוסף לסימניות
חבר שלי שאל בבנק, ואמרו לו שלא מחזירים ש'קים, מאחר ואין מורשי חתימה שעובדים,
לי גם לא החזירו בנתיים ש'קים
ואכן השביתות שם ממש זוועה, אם לא היה לי הקשרים שיש לי שם, הייתי כבר מזמן עוזב

• הוסף לסימניות
כל עוד הם לא נותנים שירות מלא, להפקיד, זה בעיה שלהם

• הוסף לסימניות
הייתי מספר לכם סיפור "נחמד" על הפאג"י הזה... שהיה גורם לכם לחושב שוב האם להישאר שם...
שיהיו בריאים...

• הוסף לסימניות
זה ארוך, אבל מה שבטוח זה שפשוט נמאס לי מההתנהגות שלהם, וקמתי ועזבתי, אני לא יודע איך זה בשאר הסניפים, אני מדבר על הסניף בק"ס.

• הוסף לסימניות
לי גם יש קשיים שם, מצד שני יש לי קשרים טובים שם וחבל לי לעזוב

• הוסף לסימניות
לפעמים בלי קשרים טובים אתה משיג את הכל בדרך רגילה ונורמלית, ה"קשרים הטובים" שהיו לי, והיו לי מאוד, לא הועילו בכלום, עד שהמנכל של פאג"י התערב, אבל אז כבר פשוט נמאס לי...

• הוסף לסימניות
אוקיי כל אחד עושה את החישוב שלו לי משתלם שם לישאר, על אף הקשיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה