שביתת האחיות

• הוסף לסימניות
למישהו יש מידע לגבי שביתת האחיות?
הייתי צריכה להגיע היום עם התינוקת בת החודש לחיסון בטיפת חלב, ואמרו לי שיש שביתת אחיות ושבינתיים לא מקבלים אפילו לצורך חיסון. האם זה בסדר לדחות חיסון?

• הוסף לסימניות
בכל הקופות או רק בטיפת חלב?

• הוסף לסימניות
גם בכללית יש שביתה

• הוסף לסימניות
בכל הטייפות חלב,
השביתה כבר שבועייים , והיום אמרו לי, שאין להם מושג מתי תסתיים

• הוסף לסימניות
היום דיברתי עם טיפת חלב

האחות אמרה שלרגל השביתה, כל תינוק שכבר קיבל מנה ראשונה של חיסון נגד נגיף הרוטה (כתבתי נכון?) לא יתקבל.
תינוק שלא קיבל אפילו את המנה הראשונה של זה - יתקבל למרות השביתה.
בד"כ מקבלים את זה בסביבות גיל חודשיים.
הייתי מתקשרת ומתאמת לפני ההסחבות עד לשם... הן עונות בטלפון.

• הוסף לסימניות
תרשו לי לקפוץ טרמפ על האשכול הזה -

האם מישהו התנסה בטיפת חלב של קופ"ח מאוחדת?
ובכלל האם יש הבדל בין טיפת חלב רגילה לזו של קופות החולים?

וכן, האם ילד שהתחיל מעקב וחיסונים בטיפת חלב רגילה יכול לעבור לטיפת חלב של קופ"ח?

• הוסף לסימניות
גם אני תופסת טרמפ, כי בטיפת החלב שלנו לא עונים בטלפון:
האם גם בדיקות ראיה לא מתבצעות? אמור להיות לי תור למחר לבדיקת ראיה,
ואני ממש לא זוכרת אם אחות מבצעת את זה או רופא.

• הוסף לסימניות
בטיפת חלב אחות עושה בדיקת ראייה.

• הוסף לסימניות
סלעיחה על ההקפצה.
אבל יש לי תור מחר לטיפת חלב ורציתי לדעת מה עם השביתה, האם הסתימה כבר?
תודה

• הוסף לסימניות
הסתיימה. העלו להן את המשכורות ב"ה (:
הייתי ביום חמישי, כרגיל.

• הוסף לסימניות
הסתיים ביום חמישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה