שבעת הבנינים - תרגול

• הוסף לסימניות
אני חייבת בדחיפות תירגול על בנינים פיעל ופועל
+ קל ונפעל
וכן על שבעת הבנינים...
מי יכולה לעזור לי ?
תודה ענקית!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אני צריכה לכיתות ח'
@שלווה בחווה תודה ששלחת הדפים מצוינים לתחילת שנה להקניית נושא הבנינים.
אני צריכה חומר תרגול על הבנינים עצמם.
תודה גדולה!!

• הוסף לסימניות
המורה שלנו היתה בקביעות נותנת לש"ב רשימה ארוכה של שרשים להטות אותם
כל פעם על הבנין שלמדנו
הבנות התעצבנו וכעסו, אבל בסוף זה הוכיח את עצמו בגדול!

• הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• בוחן- בנין נפעל.pdf
    KB 26.6 · צפיות: 173
  • דף תרגולים בדקדוק.pdf
    KB 86.9 · צפיות: 185
  • מבחן בדקדוק הבנינים הכבדים.pdf
    KB 49.1 · צפיות: 157
  • מבחן- בנין נפעל.pdf
    KB 52.5 · צפיות: 122
  • מבחן הכנה בדקדוק.pdf
    KB 28.1 · צפיות: 135
  • מבחן מסכם- עתיד וצווי.pdf
    KB 33 · צפיות: 118
  • מבחן מסכם- עבר והווה.pdf
    KB 34.4 · צפיות: 116
  • מבחן מסכם- בנין קל.pdf
    KB 33.2 · צפיות: 143
  • משקלי הווה כללים.pdf
    KB 41 · צפיות: 137
  • ניקוד זמן עבר בוחן.pdf
    KB 23.1 · צפיות: 94

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה