מידע שימושי שבע ברכות בנושא ים- תפריט

• הוסף לסימניות
שלום!

אני מחפשת רעיון למנות שיוגשו בשבע ברכות בנושא 'ים' או 'יוצאים להפלגה'.
עיקר התפריט יהיה דגים, חשבנו להכין סירות תפוחי אדמה ולהשתמש בפסטה 'צדפים'. עדיין צריכה רעיון לקינוח אבל גם לכל דבר אחר, אם ישנו.
אשמח מאד לעזרה,

תודה!

נ.ב.
כנראה ארוחה חלבית, אבל עדין לא סגורים על שום פרט, עסוקים בלגבש רעיונות.

• הוסף לסימניות
אפשר להכין טארטלטים בצורת סירות, או מלוח במילוי כלשהו למנה ראשונה,
או מתוק לקינוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sth;1801076:
אפשר להכין טארטלטים בצורת סירות, או מלוח במילוי כלשהו למנה ראשונה,
או מתוק לקינוח.

תודה, זה רעיון נפלא!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש להשיג היום סירות נייר דמוי עץ למנה ראשונה כגון חביתיות מיני במילוי טונה-בחנויות ח.פ.
וכן לפזר כמובן צדפים באמצע השולחן ואפשר לעשות משו מעין שובר גלים ולהכניס לתוכו תפילת אם על הבנים
ליד הקינוח ניתן גם לעשות שוקולדים בצורת צדפים במילוי גלידה ופנינים
הצלחה רבתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוי כנרת;1801095:
יש להשיג היום סירות נייר דמוי עץ למנה ראשונה כגון חביתיות מיני במילוי טונה-בחנויות ח.פ.
וכן לפזר כמובן צדפים באמצע השולחן ואפשר לעשות משו מעין שובר גלים ולהכניס לתוכו תפילת אם על הבנים
ליד הקינוח ניתן גם לעשות שוקולדים בצורת צדפים במילוי גלידה ופנינים
הצלחה רבתי!

תודה רבה!
יש לך ניסיון עם קינוח צדפים? ראיתי כמה תמונות באינטרנט, עם עוגיות, התקשתי להחליט אם שווה את המאמץ... ז"א- אם גם לי יצא כמו בתמונה.

• הוסף לסימניות
עוד משהו... מאד רציתי להכניס את הרעיון של אוניה בבקבוק באיזשהו אופן... אבל לא מדובר בסוג האנשים שיאכלו ג'לי כחול ודומיו. יש לכן רעיון אחר?

• הוסף לסימניות
שימי מי עדן אישי לכל סועד ותדפיסי תמונה יפה על התוית של ים צדפים וכיתוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;1801139:
עוד משהו... מאד רציתי להכניס את הרעיון של אוניה בבקבוק באיזשהו אופן... אבל לא מדובר בסוג האנשים שיאכלו ג'לי כחול ודומיו. יש לכן רעיון אחר?

אני משוגעת על גיוונים ויצירתיות באוכל, אבל לפעמים מרוב שרוצים להצמד לרעיון, אין כל כך מה לאכול באירוע, ולפעמים בכאלה אירועים אני פשוט מתגעגעת קשות לבורקס ברוטב, לשניצל ולאורז...

ואי אפשר בלי עצה מעשית: אולי אפשר את כל הרעיון לעשות יותר בחלק העיצובי ושלא כל האוכל יהיה קשור לנושא אלא רק מה שמלכתחילה מסתדר.
כי הרעיון העיצובי יזכרו לטובה בכל מקרה אבל אם יהיה כל מיני מאכלים עבמיים קטנטנים בצלחת ענקית וריקה והאורחים יחזרו עם בטן מקרקרת לביתם זה בדיוק יהיה החוויה שהם יזכרו וחבל...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר אוכל סטנדרטי-מושקע
עם שמות שקשורים לים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;1801152:
אני משוגעת על גיוונים ויצירתיות באוכל, אבל לפעמים מרוב שרוצים להצמד לרעיון, אין כל כך מה לאכול באירוע, ולפעמים בכאלה אירועים אני פשוט מתגעגעת קשות לבורקס ברוטב, לשניצל ולאורז...

ואי אפשר בלי עצה מעשית: אולי אפשר את כל הרעיון לעשות יותר בחלק העיצובי ושלא כל האוכל יהיה קשור לנושא אלא רק מה שמלכתחילה מסתדר.
כי הרעיון העיצובי יזכרו לטובה בכל מקרה אבל אם יהיה כל מיני מאכלים עבמיים קטנטנים בצלחת ענקית וריקה והאורחים יחזרו עם בטן מקרקרת לביתם זה בדיוק יהיה החוויה שהם יזכרו וחבל...

בהצלחה!

מסכימה בהחלט, תודה לך!
זו בדיוק הבעיה שלי, שאני מסרבת לכפות את הרעיון על האוכל-
לכן הוחלט על כפיה רק בתחומי המנה הראשונה והאחרונה, ובאמצע אוכל שאוהבים בוודאות!
אני לא חושבת שלמישהו אכפת שהפסטה בצורת צדפים...
והדגש הוא באמת על העיצוב הכולל של האירוע,
רק שלאנשים כאן יש רעיונות יוצאי דופן במיוחד וחבל לא לבקש רעיון ואח"כ להחליט בבית מה ניתן לביצוע בגבול העקרונות שלנו.
ובאמת תודה לכולן שתמיד עוזרות במהירות ובשמחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;1801083:
כאן היה תפריט ומיתוג מיוחד במיוחד, אולי תמצאי משהו:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=216335

התפריט היה רגיל,
והמשפחה המצחיקה הצליחה למצוא למה הוא קשור לים,
כמו מרק למשל - שהיה "סערה",
או קינוח היער השחור שהפך לים השחור,
או גרגירי אפונה, שהפכו ל"פניני אפונה בתיבול מלח ים".

• הוסף לסימניות
אפשר להכין מפירה מעין צדפות.
מכינים פירה ומוסיפים 2 ביצים [לבערך 10 תפו"א] ו2 כפות קמח.
מעבירים לשקית זילוף ובעזרת צנטר כוכב גדול יוצרים צורה של צדפה. מושכים כמה פעמים מנקודה אחת החוצה. עושים את זה ישירות על התבנית המצופה בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ 35 דקות עד שמתקשה מלמעלה.

אפשר לחתוך בזהירות אחרי שמתקרר לא עד הסוף ואז לפתוח ולהכניס משהו עגול, במקום פנינה, אולי עגבנית שרי.
לאפקט של צדפה ממש אפשר בעזרת מכחול לצבוע קצת את הצדפה מלמעלה, לפני האפיה עם רוטב סויה או טריאקי [בשקעים שהצנטר יצר] ואז מתקבלת צדפה צבעונית ומאוד יפה.
זה נשמע יותר מסובך ממה שזה.

אבל תכל'ס באמת עכמו שכבר כתבו לך העיצוב שמסביב חשוב יותר ונותן יותר לאוירה מאשר האוכל עצמו....

אם את רוצה רעיון למזהו שיהיה ליד הצלחת של כל אחד אז אפשר להכין סירות משוקולד בתבנית של שוקולד ב-2 צבעים. נניח חום כהה ללמטה וחום בהיר למעלה. לנעוץ קיסם שעליו מתנוסס הכיתוב מזל"ט או תמונה של החתן והכלה [למי שזה מתאים, לא כולם אוהבים את התמונות האלו על השולחן...] ואז מהצד להניח באלכסון 2 משוטים גם הם משוקולד. אני צריכה לחפש, פעם הכנתי משהו דומה ואם יש לי תמונה אעלה בהמשך אם את רוצה וכמובן אם אמצא...

העיקר שיהיה במזל"ט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1801290:
אפשר להכין מפירה מעין צדפות.
מכינים פירה ומוסיפים 2 ביצים [לבערך 10 תפו"א] ו2 כפות קמח.
מעבירים לשקית זילוף ובעזרת צנטר כוכב גדול יוצרים צורה של צדפה. מושכים כמה פעמים מנקודה אחת החוצה. עושים את זה ישירות על התבנית המצופה בניר אפיה.
אופים ב 180 מעלות כ 35 דקות עד שמתקשה מלמעלה.

אפשר לחתוך בזהירות אחרי שמתקרר לא עד הסוף ואז לפתוח ולהכניס משהו עגול, במקום פנינה, אולי עגבנית שרי.
לאפקט של צדפה ממש אפשר בעזרת מכחול לצבוע קצת את הצדפה מלמעלה, לפני האפיה עם רוטב סויה או טריאקי [בשקעים שהצנטר יצר] ואז מתקבלת צדפה צבעונית ומאוד יפה.
זה נשמע יותר מסובך ממה שזה.

אבל תכל'ס באמת עכמו שכבר כתבו לך העיצוב שמסביב חשוב יותר ונותן יותר לאוירה מאשר האוכל עצמו....

אם את רוצה רעיון למזהו שיהיה ליד הצלחת של כל אחד אז אפשר להכין סירות משוקולד בתבנית של שוקולד ב-2 צבעים. נניח חום כהה ללמטה וחום בהיר למעלה. לנעוץ קיסם שעליו מתנוסס הכיתוב מזל"ט או תמונה של החתן והכלה [למי שזה מתאים, לא כולם אוהבים את התמונות האלו על השולחן...] ואז מהצד להניח באלכסון 2 משוטים גם הם משוקולד. אני צריכה לחפש, פעם הכנתי משהו דומה ואם יש לי תמונה אעלה בהמשך אם את רוצה וכמובן אם אמצא...

העיקר שיהיה במזל"ט

תודה רבה לך, תמיד מעשית!
אל תטרחי בבקשה לחפש, אני אשתמש בכח הדמיון...
אני לא יודעת איך התמונות שלך מסודרות במחשב, אבל אני יודעת איך שלי, ולי זה היה לוקח הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
מצאתי תמונה בקלות [האמת ידעתי איפה זה נמצא כי יש לי תקיה של כל מה שהכנתי וצילמתי]. התמונה לא מי יודע מה, אבל אפשר להתרשם ממנה.
הכנתי למישהי לבת מצוה. די מזמן...

צפה בקובץ המצורף 258336

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;1801101:
תודה רבה!
יש לך ניסיון עם קינוח צדפים? ראיתי כמה תמונות באינטרנט, עם עוגיות, התקשתי להחליט אם שווה את המאמץ... ז"א- אם גם לי יצא כמו בתמונה.
לא יודעת על מה שראית, אולי תורידי תמונה ונבדוק את זה.
בקשר לצדפות, התכוונתי לשוקולד בתבניות ואז ממלאים אותם. לי אישית יש תבנית כזו אבל הצדפות מדי קטנות למנה ,לכן הצעתי כליווי

• הוסף לסימניות
משהו חמוד

שזכרתי שיש לי במחשב, לא זכור לי מאיפה...

קבצים מצורפים

• פתיח.jpg
    KB 42.5 · צפיות: 195
  • הוסף לסימניות
לגבי העריכה
את יכולה ללכת על הצבעים כחול-תכלת-חום (בהיר, כמו חול)
אל בד תכלת, רנר כחול, כלים חומים
על המפה תפזרי חיתוכים של דגים
מהתקרה תתלי דגים עם הלוגו של השבע ברכות
לכל אחד יהיה דף תכלת חתוך בצורת דג ועליו יודפס התפריט
תקני צדפים ותשחילי בהם חוט ותקשרי בזה את המפית כמו חבק
וכולי וכולי כיד הדמיון הטובה
מצרפת לך תמונה של שבע ברכות בנושא "דבורה" (לכלה קוראים דבורה) שתוכלי להתרשם מהרעיון - שימי לב המפיות קשורות במנקי מקטרות כמו מחושים
מנסיון שלי - העריכה עושה את הארוע, ואם העריכה מהממת, הכל יהיה מדהים

קבצים מצורפים

• תשרי תשעה_0008.JPG
    2.8 MB · צפיות: 172

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה