דרוש מידע שבע ברכות בנושא "מטבח" - רעיון למתנה כתנה עם טיפ לחיים...

• הוסף לסימניות
בטוחה שהיו כאן אשכולות בנושא אך לא מצליחה למצוא
אני צריכה להביא מתנה קטנה לכלה משהו מעולם המטבח, הבישול, האפיה וכו' עם טיפ לחיים
אשמח לרעיונות

• הוסף לסימניות
סליחה לא הייתי מציעה מלחה
הייתי מציעה ספר בשול למתחילים

• הוסף לסימניות
היה פה איזה משהיא שעשתה סינר + כפפה למטבח ורשמה אשת חיל
משהו כזה לא מצליחה למצוא את התמונה......

• הוסף לסימניות
מצאתי....

• הוסף לסימניות
תוכנית בשבע ברכות
כל זוג הביא לזוג הצעיר מתנה קטנה למטבח כמו: קולפן -שתקלפו את השכבות...
פותחן-שתהיו פתוחים אחד אל השני ... (לא מתנות מדי יקרות סך הכל יש הכל במטבח החדש....
וסופו של דבר הבאנו להם ספר מתכונים ריק (באורח חיים)יפה ,מעוצב, וכתבנו מתכוני דגל: הבשר של סבתא קינוח של הדודה ...עם ברכה המתכון המושלם לחיי נישואין...

• הוסף לסימניות
קופסת מתכונים מעוצבת-את המלכה במטבח, כל הזכויות שמורות לך!
גם ראיתי שעשו עם מגרדת חמודה מפוקס:
לכל אחד יש בליטות ושקעים
אבל זה מה שעושה את זה טעים
וגם אם זה קצת מגרד
לא כדאי עשתונות לאבד
קחו את החיים בשמחה
ומכולנו באהבה דרך צלחה!

• הוסף לסימניות
יש למישהי רעיון לכתוב טיפ לחיים על תבנית הכנת ארטיקים
?

• הוסף לסימניות
אני צריכה להביא לכלה מעמד יפה כזה למפתחות ששמים בכניסה לבית אני חייבת דחוף טיפ לחיים שקשור לזה
חייבת לעוד שעה פליזזז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה